Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Θα εξάγουμε ζεόλιθο από την ακριτική Ορεστιάδα

Μέχρι τώρα το πορώδες ορυκτό "σνομπάρονταν" στην Ελλάδα

Η εταιρία "Geovet" θα κάνει επένδυση ύψους 40 εκατ. ευρώ στη θέση Παλαιοχώραφα του δημοτικού διαμερίσματος Πετρωτών του Δήμου Ορεστιάδας, στον Εβρο, για την εξόρυξη και επεξεργασία ζεόλιθου. Πρόκειται για μια σημαντική επένδυση αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου της χώρας με άμεσα αναπτυξιακά αποτελέσματα , που θα
δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας σε μια ακριτική περιοχή. Η παραγωγή του λατομείου σε πλήρη ανάπτυξη όχι μόνο θα καλύψει τις εγχώριες ανάγκες, αλλά θα δώσει τη δυνατότητα ώστε να υπάρξει και εξαγωγική δραστηριότητα σε τρίτες χώρες. Οι σημερινές ανάγκες της χώρας σε ζεόλιθο υπολογίζονται σε τουλάχιστον 100.000 τόνους και καλύπτονται αποκλειστικά από εισαγωγές από γειτονικές χώρες. Και να σκεφθεί κανείς ότι μέχρι τώρα το πορώδες αυτό ορυκτό, που έχει πάμπολλες χρήσεις, "σνομπάρονταν" στην Ελλάδα.
http://www.katoci.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου