Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Τέλος τα κινητά και τα ασύρματα δίκτυα στα σχολεία...Κίνδυνος θάνατος για τα μικρά παιδιά..


Σχέδιο ψηφίσματος πρότειναν ομόφωνα 84 βουλευτές και πολιτικοί που αποτελούν το Συμβούλιο της Ευρώπης...

Σχέδιο ψηφίσματος που απαγορεύει τα κινητά τηλέφωνα και τα ασύρματα δίκτυα στα σχολεία, πρότειναν ομόφωνα 84 βουλευτές και πολιτικοί που αποτελούν το Συμβούλιο της Ευρώπης.


Η πρόταση αυτή ήρθε έπειτα από επιστημονικό καμπανάκι που προειδοποιεί ότι η ακτινοβολία την οποία εκπέμπουν οι ασύρματες συσκευές και τα κινητά τηλέφωνα, ευθύνεται για...

τις αϋπνίες, την κατάθλιψη, τον καρκίνο του εγκεφάλου, του δέρματος, την ανδρική στειρότητα και τη λευχαιμία.

Για το λόγο αυτό η Επιτροπή του διεθνούς οργανισμού (στην οποία συμμετέχουν 47 κράτη της Ευρώπης και της ανατολικής περιφέρειας της), αποφάσισε ότι κρίνεται άμεση η λήψη μέτρων για την προστασία των παιδιών.


Εκτός από την απαγόρευση των ασύρματων τεχνολογιών στα σχολεία, το Συμβούλιο της Ευρώπης προτείνει τη ρύθμιση των συσκευών στα κατώτατα όρια εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, την καθιέρωση προειδοποιητικής σήμανσης, και την ενίσχυση της έρευνας για την κατασκευή λιγότερο επικίνδυνων κεραιών και ασύρματων δικτύων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου