Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ από επικίνδυνα ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ αγγουράκια στις ευρωπαικές αγορές

Εκτός της Γερμανίας, 25 κρούσματα μόλυνσης έχουν καταμετρηθεί στη Σουηδία, 7 στη Δανία, 3 στη Βρετανία, 2 στην Αυστρία και 1 στην Ολλανδία. Δύο άνθρωποι πέθαναν στη Ρωσία. Η Ισπανία ανέστειλε τις δραστηριότητες δύο εταιρειών που διανέμουν αγγουράκια, για τις οποίες υπάρχουν υποψίες ότι εξήγαγαν προϊόντα που ήταν μολυσμένα με επικίνδυνο βακτηρίδιο, το οποίο προκάλεσε το θάνατο τουλάχιστον δύο ανθρώπων και…. έχει προσβάλει περισσότερους από 270 στη Γερμανία, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και δείγματα του χώματος, του νερού άρδευσης και προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν για την καλλιέργεια ελήφθησαν σε δύο αγροκτήματα των επαρχιών της Αλμερία και της Μάλαγα, στη νότια Ισπανία, διευκρινίζει η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της.
“Διεξάγονται έρευνες για να εντοπιστούν οι πιθανές πηγές (μόλυνσης) ενώ εξετάζεται επίσης μια τρίτη παρτίδα από αγγουράκια η οποία προήλθε ή από την Ολλανδία ή από τη Δανία και πωλήθηκε στη Γερμανία”, προσθέτει η Επιτροπή.
Το εντεροαιμορραγικό βακτήριο E.coli (Eceh) μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στο θάνατο προκαλώντας αιμορραγίες στο γαστρεντερικό σύστημα.
Φορτίο με αγγουράκια ισπανικής προέλευσης για το οποίο υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να ήταν μολυσμένο διανεμήθηκε επίσης στη Δανία, όμως οι αρχές ανακάλεσαν το εμπόρευμα και το απέσυραν από την αγορά, επισημαίνει επίσης η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
“Οι αρχές τη Δανίας οφείλουν επίσης να μας διαβεβαιώσουν στην Επιτροπή ότι κανένα αγγουράκι από αυτά τα φορτία δεν εξήχθη εκ νέου από τη χώρα αυτή προς κάποιο άλλο κράτος μέλος” της ΕΕ, καταλήγει η Επιτροπή στην ανακοίνωσή της.
Εκτός της Γερμανίας, 25 κρούσματα μόλυνσης από το βακτηρίδιο Eceh έχουν καταμετρηθεί στη Σουηδία, 7 στη Δανία, 3 στη Βρετανία, 2 στην Αυστρία και 1 στην Ολλανδία.

hellenicspace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου