Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Λάβρος ο Κυριάκος Μανωλάκος, στο ΔΣ Πειραιά, εναντίων των αριστερών που μιλάνε για "44χρονο νεκρό" και όχι για τον Μανώλη Καντάρη που σφαγιάστηκε!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXlIv-UZnFF5PihgR1-HcGdYIx9782xMlsLACEpx2QQ0uUpb6mCNKf8fuOHfr3FWvrEBodhIssH_DVOhaZx6BG1WNDod8688lYKqjRgc36DTgq_3MDZkBK4rSVSceYkOCoBi2-shFSr-0/s1600/manolakos.JPG 

ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Οι αριστεροί στο Δημοτικό συμβούλιο Πειραιά άρχισαν να λένε τα γνωστά για "ρατσιστική βία... πογκρόμ εναντίων των δύσμοιρων μεταναστών... ακροδεξιά στοιχεία" κ.λπ... δηλ. τα γνωστά που λένε παντού. Όσες φορές έπρεπε να αναφερθούν στον σφαγιασθέντα από τα ζώα, Μανώλη Καντάρη, έλεγαν: "ο 44χρονος νεκρός"... μέχρι που τα πήρε στο κρανίο ο Κυριάκος Μανωλάκος και τους άρχισε:

«ΠΟΙΟΣ 44χρονος; Όνομα δεν έχει; Γιατί όλοι αποκρύπτουν το ονομα του; Γιατί δεν λένε ότι λέγονταν Μανώλης Καντάρης; Μήπως φοβούνται για να μην γίνει ορόσημο; Εντάξει για... τους λαθρομετανάστες αλλά δεν τους καλέσαμε εμείς να έρθουν, να κάνουν καταλήψεις σε κτίρια και να παρανομούν. Και πείτε μας εντέλει, πόσοι τέλος πάντων μετανάστες έχουν σκοτωθεί από "ρατσιστές Έλληνες" και πόσοι Έλληνες από αθώους λαθρομετανάστες;»

Εννοείται ότι κανείς δεν ανέλαβε να του απαντήσει...
You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου