Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΔΑΣΟΣ 298 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!

Αμερικανοί και Κινέζοι επιστήμονες έκπληκτοι ανακάλυψαν μέσα σε ανθρακωρυχείο ένα καλοδιατηρημένο δάσος 298 εκατομμυρίων ετών! Το ορυχείο βρίσκεται στην Εσωτερική Μογγολία. Η γεωλογική περίοδος κατά την οποία δημιουργήθηκε το δάσος καλείται Πέρμιας και το δάσος είναι καλά διατηρημένο, λόγω του ότι η έκρηξη του εκεί ηφαιστείου το κάλυψε με στάχτες. Η περίοδος της Πέρμιας περιόδου καλύπτει την περίοδο πριν από 299-251.000.000 χρόνια. Τότε οι ήπειροι ήταν ενωμένες σε μια γιγαντιαία ήπειρο, την Παγγαία. Να πώς έμοιαζε το δάσος αυτό πριν «θαφτεί» μέσα στη γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου