Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Επιχείρηση σκούπα - παρωδία!

Βρήκαν μόλις 7 λαθρομετανάστες!

Από το πρωί η ΕΛ.ΑΣ. οργάνωσε μεγάλη φιέστα για να... καθαρίσει το κέντρο της Αθήνας. Κι όμως, παρά το γεγονός ότι η Αθήνα έχει καταληφθεί από παράνομους μετανάστες, παρά το γεγονός ότι ολόκληρες γειτονιές έχουν γίνει γκέτο, οι Αρχές κατάφεραν να βρουν και να συλλάβουν μόλις 7 λαθρομετανάστες! Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν επτά άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, τέσσερα για ναρκωτικά, τρία για κλοπές και ένα για ληστεία. Συνολικά ελέγχθηκαν 1.023 άτομα και προσήχθησαν 415, από τα οποία 35 Έλληνες και 380 αλλοδαποί.

Με άλλα λόγια, δε βρήκαν καμία από τις δεκάδες μαυρούλες που εκδίδονται φυσικά παράνομα και έχουν κατακλύσει κάθε στενό στο κέντρο, δε βρήκαν ούτε έναν παράνομο λαθρομετανάστη από τους εκατοντάδες που βρίσκονται στα φανάρια και πλένουν τζάμια, δε βρήκαν ούτε έναν παράνομο μικροπωλητή, δεν έπιασαν ούτε ένα βαποράκι!!! Τελικά το κέντρο είναι... όαση!!!

http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου