Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Παρέλαση: Η υπέρτατη έκφραση ενότητας του Ελληνικού λαού!

Quantcast

Παρέλαση: Η υπέρτατη έκφραση ενότητας του Ελληνικού λαού!

Ποιους φοβίζει αυτή η υπέρτατη, πανάρχαια έκφραση των Ελλήνων να επιδεικνύουν την πίστη τους στην Πατρίδα;

Μα όσους θέλουν τον λαό έρμαιο παραμάγαζων, ψευδοταξικών αντιθέσεων, χαρακωμάτων διχόνοιας ώστε να κατακερματίσουν το γνήσιο της παλλαϊκής δράσης με το κίβδηλο του κοινωνικού αυτοματισμού… Αυτοί λοιπόν που συκοφαντούν κατά συρροήν αυτόν τον ιστορικό Ελληνικό θεσμό εκτός των γραφικών περιπτώσεων, είναι οι μόνιμοι αρνητές της Ελευθερίας, της Εθνικής ανεξαρτησίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης.



Είναι οι ίδιοι που αποκαλούσαν το έπος του 1940 ως “Ιμπεριαλιστικό πόλεμο του Μεταξά” και τους Γερμανούς σφαγείς των SS “Ταξικά αδέλφια”.

Είναι οι ίδιοι που καλλιέργησαν το διχασμό στις γραμμές του Σαγγαρίου όπου τα χιλιάδες χρυσά Γερμανικά μάρκα ερχόντουσαν να κλονίσουν τη θαυματουργή πίστη στην Ελευθερία. Αυτή την υπέρτατη Ελληνική και πανανθρώπινη ιδέα.
Ο λόγος είναι απλός: Ο Ελληνικός λαός θα παραμένει ο εφιάλτης κάθε άνομου δυνάστη.

Κάθε παγκόσμιου εξουσιαστή.

Από τον Ταμερλάνο μέχρι τον Μέτερνιχ, από τον Σουλτάνο, τον Κεμάλ και τον Χίτλερ, από τον Μουσολίνι μέχρι τους τοκογλύφους της Goldman Sachs, ο Ελληνισμός ήταν ο μεγάλος αντίπαλος.

Το Άδολο Ελληνικό Φως που διαλύει το βάθρο του βουλιμικού χάους της αγοράς, της μαυρίλας των φονταμενταλισμών, της σιδηράς κουρτίνας των διάφορων Γιαρουζέλσκι. Από τις Θερμοπύλες μέχρι την Άορνο Πέτρα, από την Κορυτσά μέχρι το αεροδρόμιο της Λευκωσίας και τον Αλευρομάγειρο, η Ελληνική ιστορία έχει να επιδείξει πλήθος άθλων που επέσυραν τον παγκόσμιο θαυμασμό αλλά και την αδυναμία εξήγησης της επίτευξης τους.

Η εξήγηση είναι μία και απλή: Ο Ελληνικός λαός γνώριζε να αφήνει το Εγώ του όταν η πατρίδα και η πίστη τον καλούσε. Ήξερε πως πέραν της προσωπικής του ευμάρειας, ήταν φορέας και υπερασπιστής παγκόσμιων αξιών, υπερχρονικών και πανανθρώπινων. Έτσι το “Εγώ” γινόταν “Εμείς” σε μία μεταφυσική υπέρβαση με ένα αμάλγαμα Πίστης στο Θείο και την Πατρίδα. Όταν υπερβαίνεις την ατομικότητα σου, τότε συναντάς τη Θεία Ουσία και γίνεσαι Ένα μαζί Της. “Εν Θεώ Ουσία”, ενθουσιασμός.
Αυτός ο Ενθουσιασμός των Σπαρτιατών που ο Ηρόδοτος περιέγραψε με δέος. Η υπεράνθρωπη προσπάθεια που ο Βερέμης δεν μπορούσε να εξηγήσει: “Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία”.
Εκεί που πλούσιοι και φτωχοί γίνονταν Ένα. Με την ίδια στολή, την ίδια φλόγα, την ίδια σημαία. Τη Γαλανόλευκη που αντηχεί τον ουρανό. Αυτές είναι οι Παρελάσεις των Ελλήνων.

Μπροστά η Γαλανόλευκη και πίσω όλοι μαζί ενωμένοι “για τη χιλιάκριβη την Λευτεριά”. Γι’ αυτό οι περίεργοι με τα εμπριμέ σημαιάκια την τρέμουν.

Όλοι αυτοί που πουλούσαν ταξικό παραμύθι, όταν όμως κάθισαν στα βουλευτικά έδρανα ψήφιζαν Μαδρίτες και Μνημόνια. Ειδικά σήμερα που το 95% των Ελλήνων έχει έναν εχθρό, το ανθελληνικό σύστημα του μνημονίου που υποθηκεύει την Εθνική κυριαρχία, οι παρελάσεις είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.

Η Ελλάδα πρέπει να κρατηθεί ζωντανή και φωτοβόλος.

Για άλλη μία φορά η ανθρωπότητα στρέφει το βλέμμα της στον Ελληνικό λαό που πρέπει να φανεί αντάξιος του πραγματικού χρέους.

Αυτό που δεν μετριέται ως ποσοστό του ΑΕΠ αλλά ως Αξία στις χιλιετίες.

www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου