Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Πήγαν να λυντσάρουν τους βιαστές της γριούλας

Εξαγριωμένοι πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν τους δύο κατηγορούμενους για τη φρικτή δολοφονία της 74χρονης Ελένης Πολιουδάκη  στην περιοχή του Σταυρωμένου, στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Οι δύο κατηγορούμενοι, ένας 23χρονος Ρουμάνος και ένας 28χρονος Ρεθυμνιώτης, οδηγήθηκαν στις φυλακές μετά από πολύωρες απολογίες στην ανακρίτρια Ρεθύμνου. Έξω από το δικαστικό μέγαρο είχε ....
συγκεντρωθεί μια ομάδα συγγενών και συγχωριανών της άτυχης γυναίκας, που όλο αυτό το διάστημα ζητούσαν επιτακτικά τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Μάλιστα, οι εξαγριωμένοι πολίτες προσπάθησαν να λυντσάρουν τους δύο κατηγορούμενους κατά την έξοδό τους, αλλά τελικά αυτοί φυγαδεύτηκαν, από πλαϊνή πόρτα του δικαστικού μεγάρου και έτσι αποφεύχθηκαν οι εντάσεις. Όπως αναφέρει το neatv.gr, οι δύο άνδρες είχαν εισβάλλει στο σπίτι της ηλικιωμένης από μία ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα με σκοπό να την ληστέψουν και τελικά πέρα από τα 1.460 ευρώ που της πήραν, την βασάνισαν δίχως οίκτο. Η άτυχη γυναίκα που την ώρα εκείνη βρισκόταν μόνη της στο σπίτι της, βίωσε πρωτοφανή -για τα χρονικά του Ρεθύμνου- βασανιστήρια στα χέρια τους, μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή στο κρεβάτι της, καθώς πέθανε από ασφυξία. Οι δράστες εκτός του ότι είχαν δέσει και είχαν φιμώσει την 74χρονη, την είχαν μάλιστα κακοποιήσει σεξουαλικά με απίστευτη βαρβαρότητα. Οι δύο άνδρες, που παρά τις προσπάθειες τους να ξεφύγουν, τελικά συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και όχι μόνο παραδέχτηκαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους υπό το βάρος των ακλόνητων στοιχείων που συγκέντρωσε η ΕΛ.ΑΣ., αλλά ομολόγησαν και με κάθε λεπτομέρεια το σχέδιο τους από την αρχή μέχρι και το τέλος του. Ο εισαγγελέας Ρεθύμνου από την πρώτη στιγμή είχε ασκήσει ποινικές διώξεις σε βάρος τους για ανθρωποκτονία, ληστεία και βιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου