Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Τούρκικα πολεμικά σκάφη συγκρούστηκαν μεταξύ τους ...Σε άσκηση !

Σκάφη του Τουρκικού Ναυτικού συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια άσκησης στη Θάλασσα του Μαρμαρά. Τα δύο σκάφη εκτελούσαν άσκηση στην περιοχή. Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην ακτή από σκάφη της ακτοφυλακής κι από εκεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο.
(Βετεράνος  :Ελπίζουμε ο Αβαραμόπουλος να μην πάρει τον Γιλμάζ και να τον συλλυπηθεί ! )
Μεταξύ σοβαρού και αστείου, το Δόγμα Νταβούτογλου για αύξηση της ναυτικής ισχύος της Τουρκίας, ώστε να καταστεί περιφερειακή δύναμη, θέλει μερικές διορθώσεις. Μάλλον ξέχασε να συμπεριλάβει την ανεξάρτητη μεταβλητή που ονομάζεται «τουρκική ναυτοσύνη»…
—–
Ανανέωση – Σύμφωνα με το strategyreports.wordpress, τα δύο σκάφη που συγκρούστηκαν μεταξύ τους είναι δύο ταχέα περιπολικά κατευθυνομένων βλημάτων κλάσης Kilic II, ναυπήγησης της περιόδου 2009-2010.
defencenet-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου