Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Μια τεράστια "Φυσική" καταστροφή θα σώσει την Ελλάδα

Ποιους και γιατί βολεύει μια τεράστια "Φυσική" καταστροφή στον ελλαδικό χώρο την δεδομένη στιγμή ?
1) Τα δάνεια για φυσικές καταστροφές είναι μεγάλα και άτοκα ! 'Άρρωστα μυαλά υπάρχουν παντού και είναι πολλά !



2) Θα είναι η σοβαρότερη αφορμή για να μην......


γίνουν εκλογές στην Ελλάδα την δεδομένη χρονική στιγμή.
3) Μετά από μια τέτοια καταστροφή η Τουρκία θα προσπαθήσει να μπει στο παιχνίδι να παίξει τον ρόλο της στο Αιγαίο, οι "Σύμμαχοι" θα καταλάβουν ότι δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από την Τουρκία που δεν τους χρωστάει .....και θα επέμβουν αποτελεσματικά αποτρέποντας της βλέψεις της για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου .... Στην αναμπουμπούλα επάνω οι Ρώσοι που θέλουν διακαώς πρόσβαση στο Αιγαίο θα δημιουργήσουν το δικό τους μέτωπο στα Δαρδανέλια και τον Βόσπορο με την προφητεία του Πάτερ Παϊσιου να εκπληρώνεται.
Ο Καιρός Γαρ εγγύς ........

http://nyxtobaths.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου