Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Κύριε Ιερώνυμε για μένα δεν είστε ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδας αλλά ένας υπάλληλος της Τρόικας. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.

Δυο χρόνια που ήσουν κ. Ιερώνυμε;;
Δυο χρόνια που ο ελληνικός Λαός δίνει το δικό του αγώνα στο Σύνταγμα με τους Ταγματασφαλίτες της Χούντας του ΠΑΣΟΚ που ήσουν ΕΣΥ κ. Ιερώνυμε; Δυο χρόνια που μας σπάνε κεφάλια και πλευρά οι μπράβοι του ΠΑΣΟΚ και μας ποτίζουν με καρκινογόνα χημικά που πολλοί από μας καταλήγουν στα νοσοκομεία που ήσουν ΕΣΥ κ. Ιερώνυμε; Δυο ολόκληρα χρόνια που ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται όσο μπορεί στην.....
υποδούλωση, και στο ξεπούλημα της πατρίδας μας , ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ Κ. Ιερώνυμε;; Μήπως στάθηκες στο πλευρό μας; Μήπως κάλεσες τον λαό να κατέβει στους δρόμους όπως θα έκανε αν ζούσε ο Μακαριστός και αλησμόνητος για εμάς τους χριστιανούς Χριστόδουλος; Αντί αυτού εσύ αγκαλιαζόσουν με τον Αρχιπροδότη της πατρίδας μας Παπανδρέου! Με τις δικές σας ευλογίες μας έφτασαν στην εξαθλίωση στην εσχάτη ταπείνωση , με απώτερο σκοπό στον αφανισμό του ελληνικού Έθνους. Και τώρα που
μας αλυσόδεσαν με τη Παγκόσμια Μαφία ,και μας κατάντησαν δούλους τους ,τώρα εμφανίστηκες να μας πεις τι; Τώρα που μας τέλειωσαν, βγήκες για να μας πεις ότι δεν συμφωνείς με την κατοχική κυβέρνηση . ΑΛΗΘΕΙΑ;;Δηλαδή δυο χρόνια ήσουν σύμφωνος με τα μέτρα που έπαιρνε κατά του ελληνικού λαού , ήσουν σύμφωνος με την Τρόικα του Παπανδρέου και τώρα ξαφνικά επαναστάτησες;
Ε, όχι δα κ. Ιερώνυμε !! Θα πρέπει να ντρέπεστε για τη θέση που έχετε και δεν την τιμήσατε .Θα πρέπει να ντρέπεστε που δυο χρόνια ήσασταν στο πλευρό των έχθρών μας και όχι μαζί μας! Θα πρέπει να ντρέπεστε να βγαίνετε και να μιλάτε τώρα, γιατί τώρα είναι αργά πολύ αργά, κι αυτό το γνωρίζετε εσείς καλύτερα από κάθε άλλον. Είστε συνένοχος ,άρα και ένοχος για την κατάντια και την προδοσία της χώρας μας. Και δεν μας ενδιαφέρει που συνεχώς μας λέτε ότι έχετε συσσίτια καθημερινά και πόσα. Γιατί στα συσσίτια ταΐζετε τους ξένους και όχι τους έλληνες. Και θα'πρεπε να ντρέπεστε να μας λέτε ότι οι Έλληνες περιμένουν στην ουρά για να τους δώσετε ένα πιάτο φαγητό μαζί με τους λαθρομετανάστες !
Αυτή είναι η έσχατη ξεφτίλα για εσάς κ. Ιερώνυμε, γιατί δεν θα 'πρεπε να δεχτείτε να καταντήσουν εκεί τους έλληνες !! Δεν θα'πρεπε να αφήσετε να κλέψουν ακόμα και την αξιοπρέπεια μας!
Πιστεύετε πως αν ήταν εν ζωή ο Μακαριστός Χριστόδουλος στη θέση που κατέχετε τώρα εσείς, θα το επέτρεπε αυτό ποτέ; Εγώ είμαι σίγουρη ότι όχι μόνο δεν θα το επέτρεπε, αλλά θα κατέβαζε στους δρόμους εκατομμύρια λαό για αντίσταση στο ξεπούλημα της Ελλάδας, και στην υποδούλωση μας!!


Και δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που μας φτάσατε όλοι εσείς οι προσκυνημένοι κ. Ιερώνυμε στη Νέα τάξη πραγμάτων. Γι αυτό είναι καλυτέρα τώρα να σιωπάτε . Να σιωπάτε γιατί είστε κι εσείς ένας από τους προδότες της πατρίδας μας, ένας φίλος από την παρέα του εθνοπροδότη Παπανδρέου που ανέλαβε να φέρει εις πέρας την αιχμαλωσία ενός ολόκληρου λαού. Οπότε για μένα δεν είστε ο Αρχιεπίσκοπος της Ελλάδας αλλά ένας υπάλληλος της Τρόικας. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.

m.t.
oxafies.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου