Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Goldman Sachs: Ποια Ελλάδα; Το πετρέλαιο μας νοιάζει!

Με κυνικό τρόπο αναφέρθηκε στη χώρα μας ο πρόεδρος τηςGoldman Sachs Asset Management, Τζιμ Ο’ Νιλ.«Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα; Ποιος;» διερωτήθηκε ο Ο’Νιλ, χαρακτηρίζοντας υπερβολική τη σημασία που δίδεται στο πρόβλημα χρέους στη ....χώρα μας. Σύμφωνα με τον Ο’ Νιλ, οι συνέπειες της ελληνικής κρίσης στην παγκόσμια οικονομία εν είναι μεγάλες, υποστηρίζοντας ότι η σημασία της χώρας μας θα παραμένει περιορισμένη όσο η Ευρώπη στηρίζει την Ιταλία και την Ισπανία.

Αντιθέτως, ο αξιωματούχος δεν έδειξε να… υποτιμά το ίδιο την κούρσα στις τιμές πετρελαίου, εκφράζοντας την ανησυχία του για το συγκεκριμένο ζήτημα. Επίσης, συνέκρινε την Ελλάδα με την Κίνα, η οποία δημιουργεί μια οικονομία του μεγέθους της χώρας μας κάθε 11,5 εβδομάδες.

Επίσης, υποστήριξε ότι η δομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει πολλά προβλήματα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στα δισεπίλυτα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου