Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Παράγοντας ακυρότητας του μνημονίου τα ψευδή στοιχεία! Καταδολίευση στοιχειοθετεί το σκάνδαλο ΕΛΣΤΑΤ > Αναζητείται ο ηγέτης που θα το διεκδικήσει

Η στυγνή αλήθεια του “κουρέματος”. Κατέστρεψαν ασφαλιστικά ταμεία και μικροεπενδυτές, έχοντας το θράσος να μιλούν για ελάφρυνση της πραγματικής οικονομίας και να πανηγυρίζουν! Ποια είναι η πραγματική εικόνα; O δείκτης χρέους προς ΑΕΠ θα φτάσει το 171% το 2014 αντί του 160% , ενώ το 2020 θα φτάσει το 146% αντί το 117% το οποίο προβλέπεται στην πρόσφατη συμφωνία!
Δεν τα λέμε εμείς, τα λέει το ίδιο το ΔΝΤ.

Αντί άλλου σχολίου, παραθέτουμε αυτούσιο το Σχόλιο του paragoume.wordpress.com

Τελικά,θεμελιώδη μεγέθη, όπως το ύψος του χρέους και η εξέλιξη του ΑΕΠ, τα οποία ήταν ο κορμός των μνημονίων, είχαν παραποιηθεί στα αρχικά κείμενα και συνεχώς μεταβάλονται από το ΔΝΤ πρός το χειρότερο.

Το ΑΕΠ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 αναθεωρήθηκε τέσσερεις φορές και τώρα το ύψος του χρέους από το θηριώδες 120% αναθεωρείται στο 147%.

Οι μεταβολές των προβλέψεων απέχουν πολύ από τα όρια του στατιστικού λάθους, το οποίο σημαίνει ότι δεν έγιναν τυχαία. Χρησιμοποιήθηκαν παραπλανητικά, για να υπογραφούν τα μνημόνια. Είναι παράδοξο (;) ότι η αλλαγή των προβλέψεων να γίνεται μόλις μερικές μέρες μετά τις τελική ψήφιση και των εφαρμοστικών νόμων.

Κατόπιν αυτών υπάρχει μια εύλογη απορία, οι τεράστιες αυτές αποκλίσεις, είναι παράγοντας ακυρότητας των μνημονίων;

Εάν στην εικόνα βάλετε και το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ όπου ο υποτιθέμενος θεματοφύλακας της “Ελληνικής ανεξάρτητης αρχής” ήταν υπάλληλος του ΔΝΤ, δηλαδή του… δανειστή (!!), ρωτήστε οποιονδήποτε δικηγόρο περί καταδολίευσης του Ελληνικού κράτους από το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα. Ακόμα και τον κύριο Παμπούκη.


Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου