Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Κινηματογραφική καταδίωξη ένοπλων αλβανών ληστών στην ΕΟ Αθηνών-Πατρών -Ανετράπη το αυτοκίνητο των δραστών

Κινηματογραφική καταδίωξη δύο ένοπλων ληστών σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών.

Ηταν 20:00 το βράδυ όταν ένας ληστής διέπραξε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στο 103ο χλμ της Εθνικής Οδού, στο Βραχάτι Κορινθίας. Στη συνέχεια σύμφωνα με την  Αστυνομία, ο δράστης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που τον περίμενε ο συνεργός του και τράπηκαν σε φυγή. Στο 142ο χλμ της Εθνικής Οδού οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο, στο οποίο, ωστόσο, οι δύο δράστες δεν σταμάτησαν. Αντίθετα, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

Ακολούθησε καταδίωξη από τις αστυνομικές δυνάμεις και ύστερα από τρία χιλιόμετρα ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εξετράπη της πορείας του. Οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να συλλάβουν έναν από τους δραστές, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του συνεργού του. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς είναι ένας 27χρονος Αβλανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου