Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΕΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ


                                                        
 ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ

Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάματα ο τρόπος, με τον οποίο προσπαθεί  ο απερχόμενος κ. Μαρινάκης,  να κάνει το μαύρο-άσπρο στην υπόθεση των Ρομά και να ωραιοποιήσει την εικόνα του. Μιαν εικόνα  που ο ίδιος φρόντισε, όχι μόνον να δυσφημίσει με την ανυπαρξία και τον αυταρχισμό του κατά την διάρκεια της δημαρχίας του, αλλά και να την αμαυρώσει με την γνωστή υπόθεση των Ρομά.
Ο πολιτικάντης κ. Μαρινάκης και το επιτελείο της μαύρης
προπαγάνδας, που χρησιμοποιεί, ισχυρίζονται εμμέσως πλην σαφώς, ότι η κατόπιν εορτής (14 Ιανουαρίου 2014) επιστολή με απειλή παραίτησης, που έστειλε στον ομοϊδεάτη του υπουργό κ. Μιχελάκη, οδήγησε τον επίσης ομοϊδεάτη του Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Καλογερόπουλο, σε παραίτηση!!!
Καλά, σοβαρολογεί ο κ. Μαρινάκης λέγοντας, ότι με την επιστολή του τρόμαξε ή έστω ευαισθητοποιήθηκε τόσο πολύ ο κ. Καλογερόπουλος, που παραιτήθηκε; Ή μήπως ο ανύπαρκτος ως δήμαρχος κ. Μαρινάκης έχει τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, που νομίζει, ότι εξαιτίας μιας επιστολής του ο υπουργός απέλυσε (δια της παραιτήσεως) τον κ. Καλογερόπουλο;  Αλλά και τέλος-τέλος πότε πρόλαβαν, να γίνουν όλα αυτά, αφού το πρωί έστειλε την επιστολή ο κ. Μαρινάκης και το απόγευμα ανακοινώθηκε η παραίτηση του κ. Καλογερόπουλου; Ούτε ο Πλανητάρχης να ήτανε!!!
Για να τελειώνουμε μια και καλή με τα ψέματα των πολιτικάντηδων. Η αλήθεια είναι μία και την γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. Και ιδιαίτερα την γνωρίζει ο πανικόβλητος κ. Μαρινάκης, αφού οι αλλαγές αφορούν το κόμμα του, την Ν.Δ.:  Ότι δηλαδή ο κ. Καλογερόπουλος, ο οποίος είναι ένα από τα βασικά στελέχη και τομεάρχης τοπικής αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. και έμπιστος του κ. Σαμαρά, παραιτήθηκε από την θέση του, επειδή αναβαθμίστηκε (δηλαδή πήρε προαγωγή) και αναλαμβάνει Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Υγρών και Στερεών Αποβλήτων στο Υπουργείο Εσωτερικών και θα συντονίζει ενέργειες τριών Υπουργείων, Εσωτερικών, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. (Το γεγονός αυτό έχει δημοσιοποιηθεί από 13 Αυγούστου 2013!!!)
Συνεπώς ο κ. Καλογερόπουλος ΔΕΝ παραιτήθηκε εξαιτίας της επιστολής του  πολιτικάντη κ. Μαρινάκη (ούτε κατά διάνοια), ούτε φυσικά για τους Ρομά, αλλά διότι δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης και Γ.Γ. στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Ο δε απερχόμενος κ. Μαρινάκης είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για το θέμα των Ρομά Χαλανδρίου, όπως τεκμηριώνουν τα γεγονότα, τα έγγραφα και η υπογραφή του, διότι ενήργησε παράνομα και καταχρηστικά χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερώσει τον λαό των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, και επιπλέον χωρίς να έχει ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο και να έχει πάρει την έγκρισή του, όπως ορίζει ο νόμος.
Για άλλη μία φορά ο κ. Μαρινάκης προσπάθησε, να κοροϊδέψει και να παραπλανήσει τον Μεγαρικό και Νεοπεραμιώτικο λαό και να εκμεταλλευτεί μία εγκληματική πολιτικά ενέργειά του σε βάρος του τόπου, που αφορά στην έλευση Ρομά στην περιοχή του Δήμου  Μεγαρέων (Καντήλι-πρώην Αμερικανική βάση). Αλλά οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο, όπως αυτός νομίζει και τον περιμένουν στην “γωνία”.
Ας σταματήσει λοιπόν ο επαγγελματίας πολιτικός κ. Μαρινάκης, να ψεύδεται και να πυροβολεί με άσφαιρα φυσίγγια στον αέρα για εντυπωσιασμό. Και επειδή δεν έχει κρατήσει τον λόγο του για μικρότερης σημασίας θέματα είναι σχεδόν βέβαιο, πως δεν θα τον κρατήσει ούτε τώρα και ΔΕΝ θα παραιτηθεί. Πλησιάζει όμως ο καιρός και ο λαός των Μεγάρων και της Νέας  Περάμου,  θα του δώσει  την απόλυσή του στις εκλογές του Μαΐου 2014.
Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου