Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

«Πνίξαμε την Ελλάδα στα δάνεια για να αγοράζει όπλα μας» – Γερμανική αποκάλυψη με έγγραφα


leopard_gefecht-630x444Οι Γερμανοί γνώριζαν από το 2001 ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που οδηγείται ολοταχώς προς τη χρεοκοπία αλλά παρόλα αυτά μας “χρέωναν” κι άλλο με πωλήσεις όπλων όπως τα Leopard.
Η εφημερίδα του Μονάχου Suddeutsche Zeitung αποκαλύπτει έγγραφο της κατασκευάστριας εταιρείας Krauss – Maffei Wegmann, στο οποίο αναφέρεται ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να πληρώσει τα 170 άρματα μάχης
Leopard! Το έγγραφο ήταν του 2001.
Οι ρεπόρτερ της γερμανικής εφημερίδας κάνουν εκτενείς αναφορές στα όσα υποστηρίζουν οι πολιτικοί αλλά και μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης της χώρας τους για την …κοροϊδία με την οποία οι Έλληνες μπήκαμε στην ευρωζώνη. Αλλά επισημαίνουν ότι:
Γερμανικές εταιρείες κολοσσοί και τράπεζες συνέβαλαν τα μέγιστα στην διαφθορά, δίνοντας δάνεια την ίδια στιγμή που γνώριζαν πολύ καλά ότι η ελληνική οικονομία είναι υπό κατάρρευση”.

•Ειδικά για την πώληση των αρμάτων μάχης οι γερμανοί δημοσιογράφοι αναφέρουν επικαλούμενοι το έγγραφο της εταιρείας ότι “ η Krauss – Maffei Wegmann γνώριζε ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να την πληρώσει”.
•Σύμφωνα με το δημοσίευμα η KMW φοβόταν ότι λόγω έλλειψης χρημάτων, η πώληση είτε θα καθυστερούσε, είτε θα ακυρώνονταν. Συνεπώς η μόνη λύση θα ήταν να πληρώσει η Ελλάδα τα τεθωρακισμένα με …νέα δάνεια!
•Επτά γερμανικές τράπεζες ήταν έτοιμε να δώσουν δάνειο. Ποια το κατάφερε δεν διευκρινίζεται στο δημοσίευμα. Το βέβαιο όμως είναι ότι η Ελλάδα αγόρασε τα Leopard με δανεικά σε ποσοστό πάνω του 90%!
http://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου