Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ: « OI TOYΡΚΟΙ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ…..»

Daesh passe aux aveux

«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΞΕΝΩΝ

2000 ΔΟΛΑΡΙΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ

10.000 ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ «ΜΑΡΤΥΡΑ”

ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ NA ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ….. »

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Στην αντεπίθεσή τους στο Κομπάνι οι συροκούρδοι μαχητές αιχμαλώτισαν και φυλάκισαν τζιχαντιστές.Οι πολεμικοί ανταποκριτές του Paris Match τους συνάντησαν στο Til Koçer,μια περιοχή στην ΒΑ Συρία στα σύνορα με το Ιράκ.

« Αν βγω από εδώ θα επιστρέψω στην Daech. Εκεί κάτω όταν ένας χριστιανός όπως εσύ αρνείται να προσηλυτιστεί στο ισλάμ του κόβω το κεφάλι.»Ο Mohamed Hussein Al-Hassan εμφανίζει τον αποκεφαλισμό ως μια χειρονομία ψυχρή και ελεγχόμενη. « Τους καθηλώνουμε στα γόνατα και τους κόβουμε το κεφάλι έτσι. »Η φωνή είναι μονότονη ,το βλέμμα ανέκφραστο. Μια βαριά σιωπή πλανάται στο υπόγειο όπου γίνεται η συνάντηση.

« Τι έκαναν οι χριστιανοί για να τους αξίζει αυτός ο θάνατος ; – Oι άλλες θρησκείες είναι αντίθετες στο ισλάμ.Μια μέρα η Daech θα ενώσει τους μουσουλμάνους όλου του κόσμου και θα βασισλεύσει στη γη.Πίσω μας μια αυστηρή φωνή ψυθιρίζει  : « Ρώτησέ τον τι κάνουν στους μαχητές κούρδους– τους κόβουμε το κεφάλι απαντάει ο τζαχαντιστής». «            Κάποιες φορές προτιμούν να μας ακρωτηριάσουν τα μέλη,τα χέρια ,τα πόδια και να μας αφήσουν για αποσύνθεση » διευκρινίζει ένα μέλος των ειδικών δυνάμεων του λαού (YPG). Ρωτάμε τον Mohamed Hussein γιατί εκτελεί κούρδους.«Άπιστοι.Ο σείχης αυτό λέει.Εγώ κάνω αυτό που μου λέει.»SC_CARTEDAECH

Οι δεσμοφύλακες δεν εγκαταλείπουν το kalachnikov.Ακόμα κι αφοπλισμένοι αυτοί οι 4 τζιχαντιστές προκαλούν φόβο. « Θέλουν όλοι τους να πάνε στον παράδεισο  », μας εξήγησαν οι άνδρες του YPG, οι συροκούρδοι μαχητές.

Ένας από αυτούς μας περιγράφει μια επίθεση της Daech : «Εκατοντάδες επιτίθονται  φωνάζοντας από χαρά. Είναι τόσο ντοπαρισμένοι από φάρμακα που δεν πεθαίνουν….πέφτουν στην 6η σφαίρα ! »

« Όταν έφτασαν μπροστά μας στο πέρασμα τους είδα να αποκεφαλίζουν 2 άτομα » διηγείται ένας έμπορος στην πόλη. Tα πρόσωπά τους τα είχαν καλυμμένα.» Αν και κρατούμενοι και ευρισκόμενοι σε κίνδυνο οι πολεμιστές του Ισλαμικού Κράτους διεκδικούν βιασμούς,εγκλήματα,αποκεφαλισμούς.

….Στη Djezaa, όπου έγινε η επίθεση στις 19 Αυγούστου καμιά δεκαριά γυναίκες μαχήτριες κούρδισες έπεσαν στη μάχη την πρώτη μέρα.Η μάχη της Djezaa θα διαρκέσει 14 ημέρες και θα υπάρξουν 85 θύματα από την κουρδική πλευρά εκ των οποίων οι 35 γυναίκες.Από την πλευρά της Daech υπολογίζονται σε 200 οι νεκροί και 4 αιχμάλωτοι. Είναι αυτοί που συνάντησαν οι ανταποκριτές στο υπόγειο.

Ο πρώτος αιχμάλωτος τζιχαντιστής ονομάζεται Abdullah Ahmed και είναι 22 χρονών.Το βλέμμα στο κενό ,διηγείται τη μάχη στην κουρδοιρακινή Sinjar. « Πήραμε τους Yézidis για να τους οδηγήσουμε στη Μοσούλη.Στο δρόμο σκοτώσαμε τους άνδρες και βιάσαμε τις γυναίκες τους.Αυτό είναι νορμάλ αυτό είναι το δώρο για τους πολεμιστές !Κάποια στιγμή φτάσαμε στη Μοσούλη.Τις προσηλυτίσαμε για να τις προσφέρουμε ως συζύγους στους άνδρες της Daech. »

Ο Mohamed Hussein δεν μεταμελείται για τίποτα….καμαρώνει που εκτέλεσε 35 άνδρες.Διευκρινίζει:τους 25 από σφαίρες και τους 10 με αποκεφαλισμό.Ομολογεί ότι βίασε αλλά δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες.SC_ALFRED109

Ο Mohamed ­Hussein Al-Hassan αρχικά ανήκει στο στρατό του Bachar.Για να σώσει το κεφάλι του γρήγορα αλλάζει στρατόπεδο και περνάει στις γραμμές της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης (ASL). Πολυάριθμες ομάδες πολεμάνε υπό την σημάία της. Αναφορές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών αποκάλυψαν την ύπαρξη μιας συμφωνίας μεταξύ της λεγόμενης συριακής αντιπολίτευσης που εδρεύει στην Τουρκία με τους αρχηγούς των Αδελφών Μουσουλμάνων για την στρατολόγηση ξένων.Τους προσφέρονται σε μηνιαία βάση 2000 δολάρια και ένα πριμ 10000 δολαρίων στις οικογένειες των μαρτύρων.Τα στρατόπεδα εκπαίδευσής τους θα είναι στη Λιβύη. Αυτή η μαγιά των μαχητών θα ενδυναμώσει την δημιουργία του μελλοντικού Ισλαμικού Κράτους.Ο τελικός σκοπός είναι να πάρουν την εξουσία οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι στη Συρία. Αλλά τίποτα δεν πήγε σύμφωνα με τις προβλέψεις.Ο Mohamed Morsi συμπαρασύρει τους δικούς του με την πτώση του. Αποτυγχάνουν επίσης σε Τυνησία και Λιβύη.Στο Κατάρ ο εμίρης επιλέγει να παραιτηθεί για να συμπαρασύρει στην παραίτηση και τα πιο εξτρεμιστικά στοιχεία.

Ο Mohamed Hussein πέρασε από μια ταξιαρχία προσκείμενη στους Αδελφούς Μουσουλμάνους την Liwa al-Tawhid Wal-Jihad πριν να προστεθεί στην Daech. Κοντά του και ο άλλος κρατούμενος ο 23χρονος Rached Abdullah Khattab ,

Ο Rached Abdullah Khattab κατάγεται από την Μοσούλη.Πήγαινε στο λύκειο πριν τον πόλεμο και ήταν πολύ καλός μαθητής.Εκτέλεσε 11 άτομα.Υπηρέτησε στην ταξιαρχία Salil ­As-Sawarim και οι συμπολεμιστές του ήταν από Κίνα,Αίγυπτο,Αφγανιστάν,τις χώρες του Κόλπου και την Τουρκία. «Οι Τούρκοι μας βοηθούν πολύ.Κάνουν ό,τι μπορούν.Αυτοί μας χρηματοδοτούν.»(parismatch 24/12/14)

www.dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου