Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Κάθε μέρα, ένα ...ΠΑΣΟΚ ! Και ΔΕΝ είναι πλάκα...

Η κυρίως ...πλάκα, δεν είναι ότι ο ΓΑΠ, θα κάνει κόμμα... 
Ή μάλλον για να εξηγιόμαστε, υπάρχουν -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- δυο, τρεις ...πλάκες Η δεύτερη, είναι η πλάκα που έπαθε -εξαιτίας του κόμματος ΓΑΠ- οΒενιζέλος, που στην αρχή το πήρε στην ...πλάκα και τώρα παθαίνει -πραγματικά- πλάκα... Υπάρχει όμως κι άλλη ...πλάκα, αφού οι πλάκες στο "χώρο", συνεχίζονται. 
Και όταν λέμε ...πλάκα, εννοούμε κι άλλο κόμμα ...ΠΑΣΟΚ (κι αυτό ΔΕΝ είναι πλάκα): Τη δημιουργία ενός ακόμη μνημονικού κόμματος, που φιλοδοξεί να καλύψει το κενό του ...ΠΑΣΟΚ,  προανήγγειλε >>>
μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24  ο πρώην Υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, με τη συμμετοχή και της Άννας Διαμαντοπούλου...!!! 
Ο Φλωρίδης είπε ότι το νέο αυτό κόμμα θα συμμετέχει στις εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές (!!!), με φιλοδοξία τη σύμπραξη μεταρρυθμιστικών δυνάμεων, κλπ, κλπ...
Πάθατε πλάκα; 
Μη βιάζεστε. 
Το κόμμα ...Πάγκαλου, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ !!!
Κι όταν θα'ρθει, μπορεί να είναι και το πιο ...σοβαρό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου