Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Πως ο Ζεόλιθος μπορεί να βοηθήσει το ήπαρ σας.

Όταν το ήπαρ σας "απεργεί":

Το ήπαρ είναι το βασικό όργανο του μεταβολισμού και της αποτοξίνωσης.
Επεξεργάζεται όλα τα θρεπτικά συστατικά όπως την πρωτεΐνη, τους υδατάνθρακες και τα λίπη,
παράγει χολή, αποθηκεύει αίμα, σίδηρο και βιταμίνη Κ. Παίζει ρόλο στο σχηματισμό του αίματος κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής περιόδου, έχει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της θερμοκρασίας του σώματος, διασπά τα ερυθρά αιμοσφαίρια και τις ορμόνες, βοηθά στην πήξη του αίματος, φιλτράρει και απολυμαίνει τις παραγόμενες τοξίνες όπως η αμμωνία, καθώς και τις "ξένες" τοξίνες όπως τα φάρμακα, τις χρωστικές ουσίες, τα συντηρητικά, το αλκοόλ κτλ.

Εκτός από την πολλή δουλειά που έχει να κάνει πρέπει και να υπομένει τα αρνητικά συναισθήματα όπως τη θλίψη και το θυμό, αλλά και τον καφέ, τη ζάχαρη, το λευκό αλεύρι, το αλκοόλ, τα τηγανητά, τα συντηρητικά των τροφών, τις επιπτώσεις του αμαλγάματος, τις περιβαλλοντικές τοξίνες, τα παυσίπονα, την υψηλή αρτηριακή πίεση, τους ρευματισμούς, τα υπνωτικά χάπια, καθώς και όλα τα είδη φαρμάκων... μέχρι να σταματήσει να λειτουργεί σωστά.

Οι ενδείξεις του καταπονημένου ήπατος είναι ενοχλητικές και προκαλούν άγχος, κούραση, κόπωση, διαταραχές του ύπνου, προβλήματα στη πέψη, τροφικές δυσανεξίες, δύσκολη εμμηνόπαυση, κατάθλιψη, πόνο στον αυχένα, δυσκαμψία, ασαφή πόνο, προβλήματα στις αρθρώσεις, ηπατική νόσο, ακόμα και οδηγεί σε κίρρωση του ήπατος.
Όλα αυτά μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πολύ πιο δύσκολη.

Τι μπορεί να βοηθήσει το ήπαρ;
Πρώτον, το ήπαρ μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του για όσο χρονικό διάστημα είναι σε θέση να το κάνει αφού έχει την απίστευτη ιδιότητα να αναγεννιέται και να αναπλάθεται. Πρέπει να καταστραφεί περισσότερο από τα 2/3 του ηπατικού ιστού για να σταματήσει η λειτουργία του.
Πως μπορούμε λοιπόν, να βοηθήσουμε το ήπαρ στις προσπάθειες ανάπλασης του και το βασικότερο πως θα το ανακουφίσουμε;
Ευτυχώς σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση η φύση μπορεί να μας δώσει ένα 'χέρι βοηθείας'.

Το εξαιρετικό φυσικό ορυκτό ζεόλιθος:
Ο κλινοπτιλόλιθος ζεόλιθος (ηφαιστειακό ορυκτό) είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό για τον άνθρωπο και τα ζώα.
Λειτουργεί μέσα από το πεπτικό σύστημα χωρίς να απορροφάται από το σώμα.
Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να απορροφήσει έναν μεγάλο αριθμό τοξινών, από αμμώνιο μέχρι και βαρέα μέταλλα, όπως ακριβώς κάνει ένα σφουγγάρι. Αυτές οι επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό μας θα απορροφηθούν και θα αποβληθούν φυσιολογικά, έξω από τον οργανισμό μας πριν καν φτάσουν στο αίμα, με αποτέλεσμα την αποτοξίνωση και τη βελτίωση του μεταβολισμού και του φυσικού αμυντικού συστήματος του οργανισμού.

Τι είναι αυτό που κάνει το ζεόλιθο τόσο σημαντικό για το ήπαρ;
Θα σταματήσετε να επιβαρύνετε το ήπαρ σας κερδίζοντας έναν ήρεμο ύπνο, βελτίωση της πέψης, αύξηση της παραγωγικότητας και της ευημερίας.
Τώρα ξέρετε: αξίζει να βοηθήσετε το ήπαρ σας!

Ειδικό βρώσιμο σκεύασμα για τον άνθρωπο.
Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου