Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

NEO ΣΟΚ. RAI: 80 από τους διασωθέντες του Norman Atlantic δεν ήταν στην λίστα επιβατών!

RAI: 80 από τους διασωθέντες του Norman Atlantic δεν ήταν στην λίστα επιβατών!

Τελειωμό δεν έχει το απίστευτο αλαλούμ μεταξύ ιταλικών και ελληνικών Αρχών. Την ώρα που η αγωνία αλλά και η οργή των συγγενών κορυφώνεται, ουδείς είναι σε θέση να διαβεβαιώσει πόσοι είναι οι διασωθέντες και πόσοι οι αγνοούμενοι. Μάλιστα, όπως μετέδωσε η ιταλική κρατική τηλεόραση, 80 εκ των διασωθέντων δεν περιλαμβάνονταν σε καμία λίστα! Συνεπώς, εγείρονται σοβαρά ερωτηματικά για τον αριθμό των αγνοούμενων....
«Η αγωνία μου είναι να ταυτοποιήσω πρόσωπα, έχω πολύ μεγάλη αμφιβολία αν είναι πραγματικά όλα τα ονόματα» παραδέχθηκε μιλώντας στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του Mega  υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Εμφανίζονται δύο συνεπώνυμοι επιβάτες που τελικά είναι ένας» πρόσθεσε ο κ. Βαρβιτσιώτης και ουσιαστικά κατήγγειλε έλλειμμα επικοινωνίας και έλλειμμα συντονισμού με την ιταλική πλευρά! «Έχουμε αντιμετωπίσει πολύ μεγάλα προβλήματα στην επικοινωνία με τους Ιταλούς» συμπλήρωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου