Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Στην Ελλάδα χορός κατασκόπων...όχι όμως για την Ρωσία

Πούτιν: στη Ρωσία φέτος εντοπίστηκαν 230 ξένοι πράκτορες
Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαδίμιρ Πούτιν διαπιστώνει την αύξηση της δράσης των ξένων μυστικών υπηρεσιών στη Ρωσία.
"Από τα τμήμα της αντικατασκοπείας απαιτείται η ακραία κινητικότητα και προσοχή. Η δράση των δυτικών μυστικών υπηρεσιών που ασχολούνται με τη Ρωσία, αυξάνεται συνεχώς. Έτσι, μόνο στον τομέα της αντικατασκοπείας φέτος εντοπίστηκαν πάνω από 230 μόνιμους υπαλλήλους και πράκτορες των ξένων μυστικών υπηρεσιών ", είπε ο Πoύτιν στην επίσημη δεξίωση, αφιερωμένη στην Ημέρα Λειτουργών των οργάνων ασφαλείας.
Ο επικεφαλής του κράτους υπογράμμισε επίσης ότι την πιο μεγάλη προσοχή πρέπει να δίδουν στην φύλαξη των κρατικών συνόρων.
"Μεγάλος κύκλος εργασιών στην Υπηρεσία κατασκοπείας βρίσκεται, πρώτα από όλα, στον τομέα της πρόγνωσης και της ανάλυσης πιθανών κινδύνων και απειλών, καθώς και στην εκτίμηση του χαρακτήρα και της πιθανής εξέλιξης βασικών διεθνών γεγονότων ", είπε ο Πούτιν.
Επίσης εκτίμησε την έντονη εργασία των υπαλλήλων της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας, πρώτα από όλα κατά την εξασφάλισης της ασφαλείας αθλητών και προσκεκλημένων των χειμερινών Ολυμπιάκων Αγώνων και των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι.
Ο Πρόεδρος κάλεσε τους λειτουργούς των οργάνων ασφαλείας να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού.
"Φέτος χάρη στις αποφασιστικές πράξεις σας αντιμετωπίστηκαν 60 εγκλήματα τρομοκρατικής φύσης, από αυτές οκτώ ήταν τρομοκρατικές ενέργειες. Αντιμετωπίστηκε η δράση 46 τρομοκρατικών και εξτρεμιστικών ομάδων ", είπε.
Ο επικεφαλής του κράτους τόνισε ότι τώρα "ακούγονται απροκάλυπτες δηλώσεις ότι η Ρωσία πρέπει να πληρώσει ακριβό κόστος για την ανεξάρτητη στάση της, αφού στηρίζει τους συμπατριώτες της, για την Κριμαία και τη Σεβαστούπολη, και φορές-φορές, όπως φαίνεται, να πληρώσει, επειδή απλά υπάρχουμε ".
"Προφανώς κανένας δε θα καταφέρει να μας φοβίσει, να μας συγκρατήσει, να αποκλείσει τη Ρωσία», δήλωσε ο Βλαδίμιρ Πούτιν, «ποτέ δε το κατάφεραν και δε θα το καταφέρουν ποτέ. Ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να περνούμε από οποιεσδήποτε δυσκολίες και να δίνουμε πάντα μια εύλογη απάντηση σε οποιεσδήποτε απειλές στην ανεξαρτησία μας, στη σταθερότητα και στην ενότητα της κοινωνίας μας ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου