Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΣΟΚ: Προκλητικές ανακοινώσεις των Τσάμηδων κατά της Ελλάδας


tsamhdes

Σφοδρή επίθεση κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε το κόμμα των Τσάμηδων (PDIU) Το PDIU αναφέρει σημειολογικά ότι "η εκλογή του προέδρου (Σπετίμ Ιντρίζι) , βουλευτή για αρκετά χρόνια στην Αλβανική Βουλή, σύμφωνα με το Σύνταγμα και το καταστατικό της Βουλής, αλλά και την πολιτική συμφωνία για την διακυβέρνηση της χώρας , είναι μια εσωτερική ανεξάρτητη πράξη των ανώτατων θεσμών της χώρας". Συνεχίζοντας η ανακοίνωση των Τσάμηδων αναφέρεται  ότι "Μας κάνει εντύπωση πως ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος μιας
γειτονικής χώρας ( Ελλάδα)  που έχει μεγάλα προβλήματα, με σοβαρές συνέπειες για όλη την Ευρώπη, βρίσκει το χρόνο να σχολιάσει τις εσωτερικές  πράξεις ρουτίνας της  αλβανικής βουλής".
"Είναι γεγονός πως η νέα πλειοψηφία με ένα υψηλό βαθμό ανεξαρτησίας στις αποφάσεις της, έχει ξεκαθαρίσει συγχρόνως πως είναι υπέρ φιλικών σχέσεων με την Ελλάδα, σεβόμενη τις αρχές της ανεξαρτησίας, αλλά και της μη επεμβατικότητας στις εσωτερικές υποθέσεις του καθενός, επικυρωμένη μεταξύ άλλων και με Σύμφωνο Φιλίας μεταξύ των δύο χωρών", αναφέρει το δελτίο τύπου.
Σύμφωνα με αυτό το Κόμμα των Τσάμηδων , "ο Ιντρίζι εμπνέεται από το ίδιο πνεύμα φιλίας και συνεργασίας με την Ελλάδα, με όλους τους γείτονες της Αλβανίας, αλλά και με όλους τους στρατηγικούς εταίρους ( Τουρκία) . Σε σχέση με τους πολιτικούς χαρακτηρισμούς, θα θέλαμε να πούμε πως το πρόγραμμα του Κόμματος μας και οι πολιτικές θέσεις του, δεν εμπεριέχουν κανένα απολύτως ίχνος αλυτρωτικής αντίληψης, συνδεδεμένης άμεσα με το τρομακτικό παρελθόν της ναζιστικής και φασιστικής Ευρώπης. Τέτοιου είδους ορισμοί έχουν ως βάση μία ιστορική πλαστογραφία, την οποία θεωρούσαμε πως η Ελλάδα στην οποία, η διακυβέρνηση ευρίσκεται σε μια αριστερή κυβέρνηση , με την οποία έχουμε κοινή πολεμική ιστορία , λόγω των ανταρτών παρτιζάνων μας (ελληνικός εμφύλιος) , θα ήταν τουλάχιστον πιο απελευθερωμένη. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε τoν Έλληνα εκπρόσωπο να κατανοήσει την πλαστογραφία αυτή", καταλήγει η ανακοίνωση των Τσάμηδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου