Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Αποκάλυψη Σοκ: Δείτε τη διαφορά του τζαμιού με το τέμενο που τελικά ψηφίστηκε

tzami
Μπορεί ο πολλοί κόσμος να μην ασχολείτε και έτσι να μην γνωρίζει πολλά για την  ισλαμική θρησκεία. Το θέμα που απασχόλησε την κοινωνία τώρα τελευταία ήταν η ψήφιση για ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα. Αυτό που δεν παρατηρήθηκε όμως είναι πως δεν ψηφίστηκε η ανέγερση τζαμιού αλλά τεμένους. Αυτό έχει μεγάλη διαφορά. Το τζαμί είναι ένας χώρος που απλά μπορείς να προσευχηθείς, είναι ευκτήριος οίκος χωρίς κάτι επιπλέον. Το τέμενος όμως δεν είναι απλά ένας χώρος προσευχής. Μπορεί να λειτουργεί και ως  ιερατική σχολή - τόπος όπου θα διδάσκεται και θα ερμηνεύεται το Κοράνι. Αυτό σίγουρα θα κάνει την Αθήνα τόπο ελκυστικό για ισλαμιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου