Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας: Τα χέρια όσων αυνανίζονται θα κυοφορούν στην επόμενη ζωή!

«Ταράζει» τα κοινωνικά δίκτυα στην Τουρκία μουσουλμάνος τηλε-ιεροκήρυκας που δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως τα χέρια όσων αυνανίζονται θα κυοφορούν στην επόμενη ζωή!
Ο Μουχαΐντ Σιχάντ Χαν εμφανίστηκε στην τηλεόραση για να απαντήσει σε ερωτήσεις των θεατών του καναλιού 2000 TV. Η «επίμαχη» ερώτηση ήρθε από έναν παντρεμένο μουσουλμάνο, που δήλωσε πως «εξακολουθούσε να αυνανίζεται ακόμα και μετά τον γάμο».
Αφού συγχυσμένος επανέλαβε την ερώτηση αρκετές φορές, υποστήριξε αρχικά πως το Ισλάμ απαγορεύει τον αυνανισμό.
«Επιπλέον», είπε, «ένα εδάφιο αναφέρει πως όσοι έχουν σεξουαλικές "σχέσεις" με τα χέρια τους, τότε αυτά θα κυοφορούν στην επόμενη ζωή, και θα ζητούν από τον Θεό τα δικαιώματά τους»!
«Αν ο θεατής μας ήταν ανύπαντρος, θα του σύστηνα να παντρευτεί, αλλά τώρα τι να πω;», αναρωτήθηκε ο τηλε-ευαγγελιστής, που δεν μπορούσε να πιστέψει το «αμάρτημα» και συμβούλευσε τελικά «να αντισταθεί στους πειρασμούς του Σατανά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου