Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Ο Λαφαζάνης αμφισβήτησε τον Τσίπρα για τη συμφωνία και υποστήριξε τη δραχμή

Lafazanis
Σαφέστατη διαφοροποίηση του Π. Λαφαζάνη από τον Α. Τσίπρα με την ομιλία του υπουργού Ενέργειας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά το κείμενο φωτιά που κατέθεσε η Αριστερή Πλατφόρμα ο επικεφαλής της άστραψε και βρόντηξε.
 Σαν να μην είπε ποτέ ο Α. Τσίπρας πως είμαστε κοντά σε συμφωνία ο Π. Λαφαζάνης αναρωτήθηκε επιδεικτικά: Από που και ως που είμαστε κοντά σε συμφωνία;
Ο κ. Λαφαζάνης όχι απλά αμφισβήτησε τα λόγια του Τσίπρα, περί συμφωνίας, αλλά ρώτησε με έμφαση: Έχουμε συμφωνήσει για

ιδιωτικοποιήσεις;
Προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω ο Π. Λαφαζάνης κάλεσε την Κεντρική Επιτροπή να πάρει απόφαση κατά των ιδιωτικοποιήσεων σε λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρόμους και σε ακίνητα – φιλέτα, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Όμως ο Π. Λαφαζάνης προχώρησε σε μία ακόμα πιο δομική αντίθεση από τον Α. Τσίπρα, καθώς μίλησε ευθέως για δραχμή.

Προσέξτε με ποιές λέξεις έριξε τη βόμβα του για αλλαγή νομίσματος.

''Από που προκύπτει πως είναι καταστροφή η έξοδος από το ευρώ και η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα;''

Αυτό πάντως που πρέπει να τονιστεί είναι οι ''υποθήκες'' που έβαλε ο Π. Λαφαζάνης καθώς καταχειροκροτήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου