Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας και το Μαυσωλείο του Λένιν


agia barbara

Αντώνης Κρούστης
Η Αγία Βαρβάρα έζησε το 3ο αιώνα μ.Χ. και εφονεύθη δια αποκεφαλισμού από τον ίδιο της τον πατέρα, όταν αυτός, ως ειδωλολάτρης, πληροφορήθηκε την αφοσίωση της στον Χριστιανισμό.


Τώρα, αν η εκκλησία τότε έπαιρνε το μαρτυρικό της σκήνωμα και το ταρίχευε, το άλειφε με ειδικές ουσίες για να μην αλλοιώνεται και δημιουργούσε ένα τόπο λατρείας που θα έκοβε εισιτήριο για να το προσκυνούν οι «αφελείς» πιστοί, τότε θα είχε κάθε λόγο ο Φίλης και η αθεϊστική παρέα του που υπαινίσσεται την

κυβέρνηση, να ομιλεί για εμπορευματοποίηση των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, τα οποία ετέθησαν σε δημόσιο προσκύνημα μετά από 6 αιώνες.

Αντ'αυτού θα ήθελα να πληροφορήσω ότι το νεκρό σώμα του επαναστάτη Λένιν που πέθανε από εγκεφαλικό επεισόδιο σαν επιπλοκή της σύφιλης που είχε κολλήσει, το βαλσάμωσαν και το τοποθέτησαν σε ένα Μαυσωλείο στην Μόσχα όπου για 90 χρόνια, εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται έναντι εισιτηρίου.


Τα ιδεοληπτικά ανθρωπάκια του Μπολσεβικισμού δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά αφαίρεσαν τον εγκέφαλο του Λένιν από το υπόλοιπο νεκρό σώμα του και ανάθεσαν στο γνωστό Γερμανό επιστήμονα νευρολογίας Όσκαρ Φογκτ να μελετήσει τον εγκέφαλο του Λένιν για να εντοπίσει την ακριβή θέση των κυττάρων του εγκεφάλου που είναι αρμόδια για τη μεγαλοφυΐα. Βεβαίως η μορφολογία του εγκεφάλου δεν απέδειξε καμία συσχέτιση με την ιδιοφυΐα του ανδρός, παρόλες τις προσπάθειες εκμαίευσης ευνοϊκού αποτελέσματος.


Μέχρι σήμερα η σορός του φυλάσσεται στο μαυσωλείο όπου επιστήμονες - συντηρητές ελέγχουν το σώμα του δύο φορές την εβδομάδα για τυχόν φθορά. Κάθε 18 μήνες μεταφέρεται σε ένα εργαστήριο κάτω από το μαυσωλείο του, εξετάζεται και βυθίζεται σε χημικές ουσίες για συντήρηση.
Κύριε Φίλη δεν είμαι ένας ακραιφνής αντικομμουνιστής , αλλά ένας βαθειά αντι-υποκριτής. Με την υποκρισία αυτή συγκρούστηκε η Μεγαλομάρτης Αγία Βαρβάρα και έχασε την ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου