Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Συνεχίζεται η επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας- Άδεια κρατικά ταμεία

kratika tameia1
Την ίδια ώρα που η ελληνική κυβέρνηση να επιδιώκει άμεσα μια συμφωνία με τους δανειστές, τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας... "βγάζουν φτερά!Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, επιβεβαιώνουν την εξαιρετικά δεινή κατάσταση της χώρας με τα ταμειακά διαθέσιμα να εξαφανίζονται.
Σύμφωνα με τα εν λόγω στοιχεία, τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας στις 30 Μαρτίου του 2015 δεν ξεπερνούσαν τα 796,5 εκατ. ευρώ.
Ακριβώς τρεις μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 31 Δεκεμβρίου του 2014 τα ταμειακά διαθέσιμα διαμορφώνονταν στα 2,5 δισ. ευρώ.
Εν τω μεταξύ, τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους καταδεικνύουν πως στις 30 Μαρτίου του 2015 το ελληνικό χρέος μειώθηκε στα 312,7 δισ. ευρώ, από 324,1 δισ. ευρώ στις 31 Δεκεμβρίου του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου