Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Διαρκής στήριξη στον Σάββα Ξηρό από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Υπογράφει όλες τις αιτήσεις αποφυλάκισής του

Συμπαραστάτης του Σάββα Ξηρού απ’ την πρώτη μέρα της σύλληψής του είναι ο σημερινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.

Με αντιστασιακές περγαμηνές στη διάρκεια της χούντας ο κ. Μανιός που ήταν ηγετικός στέλεχος της οργάνωσης “Κίνημα 20 Οκτώβρη” βοηθάει με κάθε τρόπο τον Σάββα Ξηρό.
Το σύνολο των ιατρικών εκθέσεων οι οποίες έχουν κατατεθεί στη Δικαιοσύνη για να τεκμηριώσουν το ποσοστό αναπηρίας του φυλακισμένου τρομοκράτη υπογράφεται απ’ τον κ. Μανιό ο οποίος πρωτοστατεί και στην υποστήριξη της αποφυλάκισης.

http://lykavitos.gr/archives/190927

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου