Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Οριστικό! Νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι... Δηλώσεις των χαμένων και του Βενιζέλου



Με μεγάλη πλειοψηφία εξελέγη πρίν απο λίγο πρόεδρος το ΠΑΣΟΚ, αφου τέλειωσε η καταμέτρηση...

Η Φώφη Γεννηματά και θα είναι η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Η Φώφη Γεννηματά κέρδισε τις χθεσινο σημερινές εκλογές για την προεδρία του κόμματος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους άλλους υποψηφίους, Ανδρέα Λοβέρδο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.
Η Φώφη Γεννηματά είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, ενώ θα διαδεχθεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην ηγεσία του κόμματος.
Η πρώην υπουργός έγινε η πέμπτη πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μετά τους Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη, Γιώργο Παπανδρέου και Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επικοινώνησε με τη Φώφη Γεννηματά, την οποία συνεχάρη για την εκλογική νίκη της και την ανάδειξή της ως νέας Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Επικοινώνησε επίσης με τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και τους συνεχάρη για το υψηλό επίπεδο του αγώνα που έδωσαν. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αύριο στις 12.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη Φώφη Γεννηματά παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. «Η σημερινή συμμετοχή είναι μήνυμα προοπτικής για την παράταξη». Αυτό ανέφερε αρχικά, σε δήλωσή του, ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, επισημαίνοντας: «Η συμμετοχή της νέας γενιάς ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η νέα πολιτική γενιά έδωσε μια μάχη με αρχές, αξιοπρέπεια και πολιτικό περιεχόμενο. Μια μάχη για το μέλλον». «Συνεχίζουμε για την ενότητα και την ανασυγκρότηση της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης», είπε ο βουλευτής του κόμματος, προσθέτοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες για τη δύναμη που μας έδωσαν. Συγχαίρω τη νέα Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο.
«Στην πιο δύσκολη φάση της χώρας θα δώσουμε μαζί την μάχη της ευθύνης», κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου