Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Εγκρίθηκε το δημοψήφισμα της επόμενης Κυριακής- Mε 178 ψήφους υπέρ

pshfoforia
Έπειτα από ονομαστική ψηφοφορία, 178 βουλευτές των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσής Αυγής στήριξαν την πρόταση της κυβέρνησης για την προσφυγή σε δημοψήφισμα, ενώ 120 της ΝΔ, του Ποταμιού, του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ καταψήφισαν.
Στο προεδρικό Μέγαρο μετέβη αμέσως μετά η πρόεδρος της Βουλής, και επέδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο την έγκριση του δημοψηφίσματος από το Σώμα, προκειμένου αυτός να υπογράψει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα

σήμερα.
Πυρετωδώς το υπουργείο Εσωτερικών, εντός του ασφυκτικού πλαισίου των επτά ημερών να οργανώσει εκλογικούς καταλόγους και όλες εκείνες τις διαδικασίες για την ομαλή διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.
Ωστόσο η αντιπολίτευση επισήμανε πως -εάν δεν είναι ήδη αργά- το ερώτημα που εισηγήθηκε η κυβέρνηση για δημοψήφισμα θα λάβει τη μορφή «ναι ή όχι στο ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ενωση».
Εν τω μεταξύ το Eurogroup αρνήθηκε να δώσει νέα ολιγοήμερη παράταση στο ελληνικό πρόγραμμα, προαναγγέλλοντας ότι τα επόμενα εικοσιτετράωρα η εθνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα θα βρίσκεται στο κενό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου