Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Μιχελογιαννάκης: Μνημόνιο χειρότερο από τα πρώτα-Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Μανιφέστο κοινωνικής γενοκτονίας τα μέτρα - Να μην ψηφιστούν - Ο Τσίπρας να δώσει εξηγήσεις

«Η Ζωή δεν θα αφήσει να έρθουν στη Βουλή τέτοια μέτρα»

«Φωτιές» άναψε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του Γιάννης Μιχελογιαννάκης, με παρέμβαση του στο «Πρωινό ΑΝΤ1», τονίζοντας με έμφαση ότι πολλά από τα μέτρα που περιλαμβάνονται στην ελληνική πρόταση είναι εγκλήματα και προεξοφλώντας ότι δεν πρόκειται να περάσουν από τη Βουλή.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης σχολίασε ένα προς ένα τα προτεινόμενα μέτρα και παρά το γεγονός ότι βρήκε κάποιες θετικές εξελίξεις στη «διάσωση» κάποιων κόκκινων γραμμών, ήταν ιδιαίτερα επικριτικός σε μέτρα όπως η αύξηση του ΦΠΑ σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών, όπως είναι τα τρόφιμα και τα εισιτήρια στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και οι έμμεσες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις που ουσιαστικά αφαιρούν δύο μισθούς τον χρόνο από κάθε εργαζόμενο.

Ο κ. Μιχελογιάννακης έκανε και μια παρατήρηση που έχει ουσιαστική σημασία για τη συνέχεια. Υπενθύμισε ότι στηρίζει την κυρία Κωνσταντοπούλου και είναι σίγουρος ότι η πρόεδρος της Βουλής δεν πρόκειται να επιτρέψει να περάσουν από τη Βουλή τα μέτρα σε ένα νόμο σε ένα άρθρο, ακολουθώντας τακτικές προηγουμένων κυβερνήσεων τις οποίες το κόμμα του καταδίκαζε ως αντιπολίτευση.

Σημειώνεται ότι χθες ο κ. Μιχελογιαννάκης μίλησε στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Channel 9 όπου και τόνισε πως "μία τέτοια συμφωνία θα αποτελέσει μνημόνιο χειρότερο από τα πρώτα και θα διευρύνει την κοινωνική εξαθλίωση".

"Μνημόνιο χειρότερο από τα πρώτα" χαρακτήρισε την πρόταση ο κ. Μιχελογιαννάκης,  αναφέροντας ότι "Μία συμφωνία με βάση τις νέες προτάσεις της κυβέρνησης είναι ταφόπλακα για την Ελλάδα και δεν πρόκειται να περάσει απ' τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ".

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Μανιφέστο κοινωνικής γενοκτονίας τα μέτρα - Να μην ψηφιστούν - Ο Τσίπρας να δώσει εξηγήσεις

«Ο πρωθυπουργός πρέπει να εξηγήσει γιατί φτάσαμε εδώ», τόνισε ο κ. Μητρόπουλος
«Μανιφέστο κοινωνικής γενοκτονίας» χαρακτήρισε τα μέτρα που ετοιμάζεται να λάβει η ελληνική κυβέρνηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και α΄αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star ο κ. Μητρόπουλος κάλεσε τη Βουλή να στείλει μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας στους δανειστές και μετά να διεξαχθούν εκλογές.

«Ο πρωθυπουργός πρέπει να εξηγήσει γιατί φτάσαμε εδώ», τόνισε ο κ. Μητρόπουλος.

Ζήτησε, επίσης, τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος λέγοντας ότι πρέπει ο λαός να απαντήσει αν δέχεται αυτό το «μανιφέστο κοινωνικής γενοκτονίας».

Χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι αυτά τα μέτρα δεν μπορούν να περάσουν από την ελληνική βουλή.

Σημειώνεται ότι ήδη και ο κ. Μιχελογιαννάκγης έχει δηλώσεις ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου