Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Αποκάλυψη: Έρχεται σαρωτικός ανασχηματισμός – Πληροφορίες του Voice News λένε ότι θα διώξουν όσους διαφωνούν

varoufakisZoi
Η κυβέρνηση μετά την παραδοχή ότι υπέγραψε άλλα από αυτά που λέει το πρόγραμμα της, αντιμετωπίζει πλέον και ενδοκυβερνητικό πρόβλημα. Κορυφαία στελέχη (όχι μόνο της αριστερής πλατφόρμας), διαφωνούν με την συμφωνία και το λένε ανοικτά.
Έτσι το Μαξίμου, μετά την ψηφοφορία στην Βουλή, προσανατολίζεται σύμφωνα με πληροφορίες σε «εκκαθάριση» των διαφωνούντων από κυβερνητικές θέσεις.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν απαράδεκτο το κείμενο του Βαρουφάκη στη FAZ, όπου έλεγε ότι η καγκελάριος της Γερμανίας ήταν η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει. 
Ο Γιάνης Βαρουφάκης, όμως, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του
Μαξίμου. Υπάρχει ακόμη ένα: Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας που ρωτήθηκε αν υπάρχει θέμα με την πρόεδρο της Βουλής εκτίμησε πως η κα Κωνσταντοπούλου θα ψηφίσει τη συμφωνία.
Μάλιστα υπάρχουν κάποιοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο που της διεμήνυσαν ότι αν δεν ψηφίσει τη συμφωνία «τότε καλό είναι να αλλάξει... δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου