Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Η Ελλάδα πιόνι σε βρώμικο παιχνίδι ξένων & "ελλήνων". AYTO EINAI TO BINTEO ΠΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

grexit15

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ! ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΞΕΓΥΜΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ! Δυστυχώς μας κυβερνούν προδότες πολιτικοί (υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις) που στόχο έχουν το προσωπικό τους συμφέρον και μόνον αυτό! Αυτούς τους τύπους στην κατοχή τους φώναζαν Δοσίλογους και Κατσαπλιάδες.  Έχουμε πολλούς από δαύτους σήμερα, και μάλιστα με ονοματεπώνυμο.  Αλλά η ιστορία γράφει…
 O γνωστός δημοσιογράφος Alex Jones συζητάει με τον δημοσιογράφο (κυρίως στο BBC) Greg Palast, για το πως έφτασε (με βάση οργανωμένου σχεδίου και  με συμμετοχή κυβερνώντων) η Ελλάδα στα σημερινά χάλια, ενώ ο πολιτικός αναλυτής & καθηγητής οικονομικών Rodney Shakespeare λέει την άποψη του για την κατάσταση σε συνέντευξη του από το Λονδίνο.  O Γκρεγκ Πάλαστ είναι ένας αμερικανός ερευνητής  – δημοσιογράφος, ο οποίος ξεγύμνωσε το ΔΝΤ, καθώς μέσα από την δημοσιογραφική του έρευνα κατάφερε να ξεγυμνώσει τους τοκογλύφους του κόσμου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου