Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΣΑΡΙΑ ΤΟΥΣ…ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ Ή ΤΟΥΣ ΠΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ!

 ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΥΠΕΡ ΣΑΡΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΣΑΡΙΑ ΤΟΥΣ…ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΠΟΔΑ! Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη 
Διαδήλωση στην Ευρώπη από ομάδες LGBT που διαμαρτύρονται κατά της «ισλαμοφοβίας» αλλά…δεν λένε τίποτα για τις θέσεις της Σαρία σχετικά με την ομοφυλοφιλία.

FOTO1
FOTO2
FOTO3
Θα ήταν λογικό όπως λένε κάποιοι στην Ευρώπη να ανοιχτεί ένας...


τραπεζικός λογαριασμός για να συγκεντρωθούν τα χρήματα για να στείλουν όλους αυτούς τους τρανς / bi- sexuals σε κάποιο μουσουλμανικό κράτος που κυβερνάται από την Σαρία να δουν τι υποστηρίζουν και κυρίως τι… εστί βύσσινο!

FOTO4
FOTO5
FOTO6
FOTO7
Σίγουρα εκεί θα πάρουν το μάθημα της ζώης τους.
Δείτε πως :
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου