Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Κ. Ζαχαριάδης: Μας έχουν βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι

«Είναι μια όντως πάρα πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση και μία πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία» παραδέχθηκε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας σήμερα στον Real Fm.
«Για να το πω αλλιώς με έναν μεταφορικό τρόπο, ο οποίος απεικονίζει την πραγματικότητα: Μας έχουν βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι εδώ και παρά πολλά χρόνια στην οικονομία, δηλαδή είμαστε ζορισμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Ζαχαριάδη, «εδώ διεξάγεται μια διαπραγμάτευση, η οποία είναι δύσκολη, αλλά έχουμε δυνατότητες να πάμε επιτέλους να δώσουμε τη μεγάλη μάχη για το χρέος».

Και πρόσθεσε ο ίδιος: «Το αν θα πάρει κάτι η κυβέρνηση για τη ρύθμιση του ζητήματος του χρέους θα μπορούμε να το απαντήσουμε στις 16 του μήνα, την επόμενη μέρα του Eurogroup, τι πήραμε και τι δεν πήραμε. Ή η οικονομία θα μπει σε ανάπτυξη, το χρέος σε βιώσιμη τροχιά και θα έχουμε δυνατότητα να βγούμε στις αγορές ή δεν θα γίνει αυτό».


http://www.liberal.gr/arthro/143758/epikairotita/2017/k-zachariadis-mas-echoun-balei-ta-duo-podia-se-ena-papoutsi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου