Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΟΝ ΔΙΝΕΙ «ΣΤΕΓΝΑ» Ο «ΤΗΛΕΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ», ΚΑΤΑ ΕΛΕΝΑ ΤΖΟΥΛΗ: «4 ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ. ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; ΠΑΙΖΑΤΕ ΠΑΣΙΕΝΤΖΕΣ;». «ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ, ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ; ΕΣΥ; ΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ». ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.


kammenos-adonis

Ο Πάνος Καμμένος συνάντησε τον Ευάγγελο Μαρινάκη τουλάχιστον τέσσερις φορές, διαψεύδοντας τα όσα ισχυρίστηκε στη Βουλή ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ότι δεν έχει πάει ποτέ στην εταιρεία του εφοπλιστή. Αυτό ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ζήτησε από τον κ. Καμμένο να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς ισχύει.
Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά» 90,1 FM παρουσίασε συγκεκριμένες ημερομηνίες των επισκέψεων του κ. Καμμένου στον επιχειρηματία.
Απαντώντας σε ερώτηση της Ντόρας Μπακογιάννη, κατά την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής
Επιτροπής εναντίον του, ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Ευάγγελο Μαρινάκη.
Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε συγκεκριμένα: «Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε να κάνουμε με κανονικούς ψεύτες. Όταν τον στρίμωξε η Μπακογιάννη, είπε ότι δεν έχει πάει ποτέ στην εταιρεία του κ. Μαρινάκη. Εγώ τον ρωτώ λοιπόν: Την 1η Μαΐου του 2012, λίγο πριν τις εκλογές στις 6 Μαΐου του 2012, ήταν ή δεν ήταν, παρουσία και του Γιάννη Κουρτάκη και του κ. Λύτρα, διευθυντή του γραφείου του; Μετά τις εκλογές του Ιουνίου το 2012 πήγε ή δεν πήγε ο Καμμένος στην εταιρεία να συναντήσει τον κ. Μαρινάκη; Εάν πήγε, γιατί το απέκρυψε από τη Βουλή προχθές; Τον Δεκέμβριο του 2014 πήγε ή δεν πήγε να συναντήσει τον Κουρτάκη; Τον Ιανουάριο του 2015 πήγε ή όχι ο κ. Καμμένος να συναντήσει τον Μαρινάκη;
»Απευθύνω δημοσίως τα ερωτήματα. Προς το παρόν σήμερα κάνω το ερώτημα προς τον κ. Καμμένο διά των ημερομηνιών. Αν πει ο ίδιος ότι δεν πήγε, τότε θα υπάρχει εξέλιξη». Συμπλήρωσε επίσης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Έρχεται και λέει στη Βουλή ο Τσίπρας, καλός είναι σ’ αυτά, το παραδέχομαι, ότι είμαστε φοβισμένοι και δεν τολμούσαμε να πούμε το όνομα του Μαρινάκη. Στην πρόταση που καταθέσαμε αναφέραμε 14 φορές το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη».
Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε επίσης και στην «απόδειξη» που κατέθεσε ο κ. Καμμένος, ισχυριζόμενος ότι κατέθεσε στη Βουλή ένα χαρτί για την κράτηση δωματίου. «Αυτό δεν είναι όμως πληρωμή. Είναι απλά η κράτηση. Αυτό δεν είναι απόδειξη πληρωμής. […] Εάν δεν υπάρχει αυτό το χαρτί, τότε προκύπτει θέμα. Τότε ο κ. Καμμένος είπε ψέματα ότι έχει πληρώσει με δικά του έξοδα» κατέληξε.
press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου