Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Αποκάλυψη: Ο Υπουργός "ΔΕΝ ξέρω τίποτα, οι υπηρεσίες ξέρουν" σύντροφος Κουρουμπλής χορεύει ζεϊμπέκικο στη γιορτή του Κουντούρη του «Αγία Ζώνη ΙΙ» ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 
Σάλο έχει προκαλέσει μία νέα αποκάλυψη που έχει πρωταγωνιστή τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή. ΔΕΙΤΕ ένα βίντεο, στο οποίο ο υπουργός χορεύει ζεϊμπέκικο προσκαλεσμένος  στην γιορτή του πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη 2» Θεόδωρου Κουντούρη στις 4 Μαρτίου του 2017. Το πάρτι έγινε  στο γνωστό Ammos της παραλιακής και πάρα πολύς κόσμος έδωσε το παρών. Η σύζυγός του κ. Κουντούρη, Κατερίνα  ανάρτησε το σχετικό βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook περήφανη για το γεγονός ότι ο υπουργός τίμησε με την παρουσία του τον σύντροφο της ζωής της.....

01 Αποκάλυψη: Ο Κουρουμπλής χορεύει ζεϊμπέκικο στη γιορτή του Κουντούρη του «Αγία Ζώνη ΙΙ» [εικόνα & βίντεο]
Πλέον, τίθενται και άλλα ερωτηματικά σχετικά με την πραγματική σχέση των Κουρουμπλή-Κουντούρη και αν αυτή έπαιξε κάποιο ρόλο στην υπόθεση της οικολογικής καταστροφής στον Σαρωνικό.
Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου