Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΔ: Η ΕΡΤ έχει μετατραπεί σε γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΡΤ: Δείξαμε το ρεπορτάζ στις ειδήσεις

Με αφορμή τη μη προβολή της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων
«Η ΕΡΤ, ενώ πληρώνεται από το σύνολο των Ελλήνων και οφείλει να λειτουργεί ως δημόσια τηλεόραση, έχει μετατραπεί σε γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία.
Η Πειραιώς σημειώνει ότι στα χθεσινά δελτία ειδήσεων, «εκτελώντας διατεταγμένες, από το Μέγαρο Μαξίμου, υπηρεσίες», δεν προέβαλε την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

«Ηθικοί αυτουργοί για τη θρασύτατη απόπειρα φίμωσης της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου της είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και άμεσα υπεύθυνοι η διοίκηση της ΕΡΤ και η επιτελική ομάδα της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καλεί την κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία.

«Και να εγκαταλείψει τις αυταρχικές, καθεστωτικές πρακτικές της. Ο γκαιμπελισμός δεν θα περάσει», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

Απάντηση της ΕΡΤ σε ΝΔ: Το ρεπορτάζ καλύφθηκε και... προβλήθηκε

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση καλύπτει τις δραστηριότητες όλων των πολιτικών αρχηγών, εφαρμόζοντας πιστά την κείμενη νομοθεσία και τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αναφέρει η ΕΡΤ στην απάντηση της

Να μείνει έξω η δημόσια τηλεόραση από επικοινωνιακά παιχνίδια και μικροκομματικά συμφέροντα τονίζει η ΕΡΤ σε απάντηση της ανακοίνωσης που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.


Η ΕΡΤ μιλά «για υποτιθέμενη παράλειψη της ΕΡΤ» καθώς όπως σημειώνει η επίσκεψηΜητσοτάκη στην Ευελπίδων προβλήθηκε δύο φορές  στα δελτία ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΕΡΤ επισημαίνει:
– Η δημόσια ραδιοτηλεόραση καλύπτει τις δραστηριότητες όλων των πολιτικών αρχηγών, εφαρμόζοντας πιστά την κείμενη νομοθεσία και τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

– Οι συντάκτες της ανακοίνωσης θα μπορούσαν να δουν ότι η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όχι μόνο δεν αγνοήθηκε από την ΕΡΤ, αλλά καλύφθηκε από ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν στα χθεσινά δελτία Ειδήσεων των 12:00 και 15:00. Και αυτό έπρεπε να το κάνουν για να μην εκτεθούν οι ίδιοι. Όχι η ΕΡΤ. Εκτός αν κάποιοι επιθυμούν να αναλάβουν ρόλο αρχισυντάκτη στην ΕΡΤ, υποδεικνύοντας και επιβάλλοντας τον τρόπο και τα τεχνικά μέσα με τα οποία η ΕΡΤ θα καλύπτει την πολιτική επικαιρότητα…

– Ας αφήσουν λοιπόν την ΕΡΤ να κάνει αυτό που πρέπει, έξω από επικοινωνιακά παιχνίδια και μικροκομματικά συμφέροντα.Η ΕΡΤ είναι παντού, ανοιχτή σε όλες τις απόψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου