Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Με εντολή βασιλιά επιτρέπεται η οδήγηση στις γυναίκες στη Σαουδική Αραβία

Διάταγμα που επιτρέπει στις γυναίκες να οδηγούν εξέδωσε ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης.
Η εντολή που εκδόθηκε από τον Σαλμάν Μπιν Αμπντουλάζι Αλ Σαουτ, ανέτρεψε μια μακρόχρονη πολιτική, που είχε γίνει ένα ισχυρό σύμβολο της καταπίεσης. Το συντηρητικό βασίλειο ήταν μέχρι σήμερα η μόνη χώρα στην οποία απαγορευόταν η οδήγηση από τις γυναίκες.
Η κίνηση ανακοινώθηκε στην τηλεόραση, αλλά και από το υπουργείο Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας. Τις επόμενες 30 ημέρες θα ανακοινωθούν οι πρακτικές λεπτομέρειες του διατάγματος, ενώ η πλήρη εφαρμογή της εντολής του βασιλιά θα αρχίσει να ισχύει από τον Ιούνιο του 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου