Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΖΑΡΑΝ ΓΙΑ ΤΟ PLAYBOY ! Εσείς τις θυμάστε; ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Clipboard
Ποιος από εσάς θυμάται ότι η Δημήτρα Γαλάνη είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του Playboy; Ο Χιου Χέφνερ κατάφερε και  έκανε το προκλητικό γυμνό μόδα, και το Playboy στην Ελλάδα είχε φιλοξενήσει πολλές κυρίες της ελληνικής showbiz. Από τα ελληνικά εξώφυλλα στη συνέχεια πέρασαν...
η Μάρω Κοντού, η Άντζελα Δημητρίου, η Δήμητρα Γαλάνη, η Βάνα Μπάρμπα, η Άντζελα Γκερέκου, η Μαρία Ιωαννίδου και η Χριστίνα Παππά, μεταξύ άλλων.
eksofiloplay-81
eksofiloplay-82
eksofiloplay-83
eksofiloplay-84
playboy-eksofilo8
playboy-eksofilo41

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

17706877

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου