Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Ιταλία: Εχθροί του κράτους όσοι αντιστέκονται στην εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στα σπίτια τους!!

Ιταλία: Εχθροί του κράτους όσοι αντιστέκονται στην εγκατάσταση των μεταναστών στα σπίτια
Τους αποκαλούν φασίστες και φυσικά τους συλλαμβάνουν. Τα κινήματα Forza Nuova (Νέα Δύναμη) και Roma ai romani (η Ρώμη στους Ρωμαίους) κινητοποίησαν μέλη τους, με στόχο να εμποδίσουν μια οικογένεια λαθρομεταναστών με καταγωγή από την Ερυθραία, να μπει σε διαμέρισμα λαϊκής πολυκατοικίας που της είχε δοθεί...
βάσει απόφασης, η οποία στηριζόταν σε οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.  Δεκάδες μέλη από τα παραπάνω κινήματα αντέδρασαν και πέταξαν πέτρες κατά των αστυνομικών και προσπάθησαν να φράξουν τον δρόμο στην οικογένεια αλλοδαπών που ζουν μόνιμα στην Ιταλία.  Η τριμελής αυτή οικογένεια (την οποία αποτελούν ένα μικρό παιδί, η μητέρα και ο πατέρας του) , λόγω της έντασης, αποφάσισε, τουλάχιστον προσωρινά, να φύγει από την πολυκατοικία. Ενώ απομακρυνόταν από την περιοχή Τρούλλο της Ρώμης, προπηλακίσθηκε από πολλούς κατοίκους.   Τον περασμένο Ιούνιο, πάντα σε απόκεντρη περιοχή της Αιώνιας Πόλης, ένας άνδρας από το Μπαγκλαντές ξυλοκοπήθηκε από ιταλούς νέους τους οποίους είχε ρωτήσει που βρισκόταν το σπίτι του Ινστιτούτου Λαϊκών Πολυκατοικιών που του είχε δοθεί βάσει των νόμιμων κριτηρίων και της σχετικής βαθμολογίας. Τον περασμένο Δεκέμβριο, δε, μια ομάδα κατοίκων της περιοχής Σαν Μπασίλιο της Ρώμης διαδήλωσε με αίτημα να φύγει μια οικογένεια Μαροκινών με τρία παιδιά, στην οποία είχε δοθεί ένα άλλο διαμέρισμα, με χαμηλό ενοίκιο, σε λαϊκή πολυκατοικία της συγκεκριμένης συνοικίας.  Αντιδράσεις τουλάχιστον στη γειτονική Ιταλία υπάρχουν, την ώρα που η μία μετά την άλλη πόλη στην Ελλάδα εντάσσεται στο πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων στα διαμερίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου