Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Μας έκανε ξανά ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ! Πρώτη η Κορακάκη στους Μεσογειακούς Αγώνες…


Μια ακόμα διάκριση για την Άννα Κορακάκη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ισπανίας.Η Άννα Κορακάκη πήρε την πρώτη θέση στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Ταραγόνα. Η Ελληνίδα αθλήτρια και χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο ήταν από τα φαβορί για το χρυσό το οποίο και κατέκτησε. Πέρασε στον τελικό με την καλύτερη επίδοση των προκριματικών κι εκεί επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέληξε στην Ζοράνα Αρούνοβιτς από την Σερβία ενώ τρίτη ήταν η Αφάφ Ελχοντχόντ από την Αίγυπτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου