Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Επιστολή «Βόμβα» από Αμερικανό Γερουσιαστή : «Λάθος η Αναγνώριση των Σκοπίων. Η Μακεδονία Είναι Ελληνική»

Mε μία επιστολή δυναμίτη, ο Γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ εκφράζει την στήριξη του τόσο προς την ιστορική κινητοποίηση της 18ης Μαρτίου που διεξήγαγαν η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ και η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης για την Μακεδονία έξω από τα Ηνωμένα Εθνη, όσο και για το ευρύτερο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Μάλιστα ο Γερουσιαστής από το Νιου Τζέρσει δεν διστάζει στην επιστολή του να χαρακτηρίσει ως ΛΑΘΟΣ την αναγνώριση των Σκοπίων με το συνταγματικό τους όνομα από την Αμερικανική Κυβέρνηση το 2004. Τονίζει επίσης ότι αν και τώρα επιτρέψουμε την χρήση του όρου Μακεδονία, θα πρόκειται για ένα ακόμα ιστορικό λάθος, αφού όπως επισημαίνει η όποια λύση θα πρέπει να έρθει με σεβασμό στην ιστορία και την κληρονομιά της περιοχής, καθώς η Μακεδονία είναι Ελληνική.

Ο δημοφιλής πολιτικός συνεχίζει λέγοντας ότι «οι εμπλεκόμενοι στις διαπραγματεύσεις θα πρέπει να κατανοούν την ιστορική πραγματικότητα και να υπερασπίζονται τα ιστορικά στοιχεία.
Ο Μενέντεζ, από τους πλέον έμπειρους πολιτικούς της Αμερικής σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, κάνει αναφορά και στις ανησυχίες του Υπουργού Εξωτερικών της Αμερικής το 1944, του Εντουαρντ Στετίνιους, για τα σχέδια του Τίτο όσον αφορά την δημιουργία του κρατιδίου των ΣΚοπίων. Τέλος, ο Αμερικανός Γερουσιαστής δεν παραλείπει να κάνει αναφορά και στον μεγάλο Αλέξανδρο και την συνεισφορά του στον παγκόσμιο πολιτισμό.
ΠΗΓΗ: foulscode.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου