Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΝΟΠΗ ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ: "Η πατρίδα μου πλήττεται βάναυσα"


Η ανακοίνωση παραίτησης της Δημοτικής Συμβούλου του δήμου Κατερίνης του συνδυασμού "Νέα εποχή για την Κατερίνη" και μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Πιερίας Νόπης Ναβροζίδου:
Συναισθανόμενη ότι διανύουμε μια μεγάλη ιστορική ήττα, με την παράδοση του ονόματος και με ότι αυτό συνεπάγεται (παράδοση ταυτότητας, γλώσσας, εθνότητας...)
Συναισθανόμενη πως... 
η πατρίδα μου πλήττεται βάναυσα, διότι κάποιοι αποφάσισαν, χωρίς να λάβουν υπόψη τους, την φωνή του λαού, αλλά για λόγους σκοπιμότητας ...
Συναισθανόμενη ότι παραβήκαμε αρχές και αξίες που πρεσβεύαμε εις βάρος της χώρας μας, εκποιώντας κληρονομικά δικαιώματα χιλιάδων ετών της ιστορίας μας και της ύπαρξης μας,
Δηλώνω δημόσια σήμερα την αποχώρηση μου από το κίνημα των (Ανεξαρτήτων Ελλήνων), ζητώντας τη διαγραφή μου από μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Πιερίας, και από μέλος των ΑΝΕΛ. 

Με τιμή

ΝΟΠΗ ΝΑΒΡΟΖΙΔΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΛ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου