Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-BOMBA!Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ προσέφυγε κατά της Ελλάδας, για τη «Μακεδονική μειονότητα»…(έγγραφα)



Το The President φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα μια συγκλονιστική αποκάλυψη: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , μαζί με άλλα τέσσερα πρόσωπα. είχε προσφύγει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εναντίον της Ελλάδας προκειμένου να αναγνωριστεί το σωματείο της “αυτοαποκαλούμενης “Μακεδονικής μειονότητας” στη Φλώρινα.Το 1997, ο νυν Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σέλτσας, από κοινού με τον Χρήστο Σιδηρόπουλο, Πέτρο Δίμτση, Σταύρο Αναστασιάδη και τον Αναστάσιο Μπουλέ, εκπροσωπούμενοι από τη δικηγόρο Ιωάννα Κούρτοβικ, προσφεύγουν στην Επιτροπή ζητώντας να καταδικάσει τη χώρα μας επειδή η Ελληνική πολιτεία και τα Ελληνικά Δικαστήρια αρνούνταν να αναγνωρίσουν το σωματείο τους στη Φλώρινα.
Η αίτησή τους αφορούσε την ίδρυση «Στέγης Μακεδονικού πολιτισμού», η οποία θα προήγαγε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της «Μακεδονικής μειονότητας» στη Φλώρινα!

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ισχυρίζεται ευθέως στην προσφυγή του κατά της Ελλάδας ότι είναι «Μακεδόνας» και διαθέτει «Μακεδονική εθνική συνείδηση»

Όπως ήταν προφανές και αναφέρει το έγγραφο της Επιτροπής, όλες οι βαθμίδες των Ελληνικών Δικαστηρίων απέρριψαν τις αιτήσεις του κ. Σέλτσα, αναφέροντας ότι οι πραγματικοί σκοποί του σωματείου που ήθελε να ιδρύσει δεν ήταν η προαγωγή του πολιτισμού της περιοχής, αλλά η προαγωγή της θέσης ότι «υφίσταται Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα». Οι αποφάσεις των Ελληνικών δικαστηρίων αναφέρονται επίσης στην πρόθεση του κρατιδίου της Σοσιαλιστικής δημοκρατίας της Μακεδονίας να αποκτήσει πρόσβαση στο Αιγαίο, ενώ στην αγωγή η «Μακεδονική» γλώσσα χαρακτηρίζεται ως Βουλγαρική, με σλαβικές, Ελληνικές, Βλάχικες και Αλβανικές επιρροές.
Με την αποκάλυψη του ThePresident πλέον γεννούνται εύλογα ερωτήματα: Χθες ο κ. Σέλτσας αναφέρθηκε στην DW ως ο πρώτος «Μακεδόνας» βουλευτής που συμμετέχει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Αν ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στις ανιστόρητες απόψεις του περί «μακεδονικής» ύπαρξης μειονότητας στην Ελλάδα, υφίσταται σοβαρό ζήτημα συνταγματικής τάξης. Ζήτημα συνταγματικής τάξης υφίσταται επίσης από τον «αυτοπροσδιορισμό» του κ. Σέλτσα ως «Μακεδόνα», ο οποίος επαναλαμβάνουμε ότι στην προσφυγή του κατά της χώρας εμφανίζεται να έχει «Μακεδονική εθνική συνείδηση».
Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να πάρει άμεσα θέση. Θα συνεχίσει να δίνει θεσμικό και πολιτικό άλλοθι στις απόψεις του Βουλευτή του που κινούνται απέναντι από τα συμφέροντα της χώρας και οι οποίες έχουν απορριφθεί σε όλους τους βαθμούς από τα Ελληνικά δικαστήρια;
Αισθάνεται άνετα όταν μέλος της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας έχει προσφύγει κατά της χώρας μας, διεκδικώντας επί της ουσίας αναγνώριση «Μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα;
Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και ως εκ τούτου ο κ. Τσίπρας οφείλει άμεσα να δώσει απαντήσεις!
Το άρθρο είναι αποκλειστικό του thepresident το οποίο κι ευχαριστούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου