Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ...!!! Από 5 - 8% ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!!! Καταστροφή οι «Πρέσπες» για το 71% των Ελλήνων...!!!

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται τα στελέχη της κυβέρνησης μειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ. Νέες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν πως ο ελληνικός λαός τάσσεται κατά της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ Συμφωνίας των Πρεσπών. Πόσο θα αντέξει την κατακραυγή η κυβέρνηση μέχρι να αποφασίσει να παραιτηθεί; Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον είναι ένα ακόμα στυγνό Σταλινικό καθεστώς που επιβάλλεται ΒΙΑΙΩΣ στους Έλληνες....
Χωρίς αμφιβολία, η υπόθεση της επικύρωσης της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών εξελίσσεται σε «χαριστική βολή» για την -έτσι κι αλλιώς καταρρέουσα σε όλα επίπεδα- κυβέρνηση-«κουρελού».

Στις δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν την κύρωση της Συμφωνίας αποτυπώνονταν ήδη η τραγική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την επικράτεια, ενώ ειδικά στη Μακεδονία τα ποσοστά της Κουμουνδούρου κυμαίνονταν ανάμεσα στο 5% – 8%!

Την ίδια στιγμή σοκαριστικά ήταν και τα στοιχεία που αφορούσαν τον ίδιο τον Τσίπρα σχετικά με την δημοφιλία του, καθώς για πρώτη φορά εν ενεργεία πρωθυπουργός, βρίσκεται πέμπτος σε ότι έχει να κάνει με τις θετικές απόψεις της κοινής γνώμης… ανταγωνιζόμενος (σε αρνητική δημοφιλία) μόνο τον Μιχαλολιάκο και τον Καμμένο.

Παρά το πανηγυρικό κλίμα που προσπάθησε να στήσει η Κυβέρνηση για την κύρωση της Συμφωνίας, τις μεγαλοστομίες και τους λεονταρισμούς Τσίπρα, τα μηνύματα των νέων μετρήσεων είναι ακόμα πιο ανησυχητικά για την κυβέρνηση της μειοψηφίας, κάτι που δικαιολογεί απόλυτα τόσο την κίνηση πανικού για γρήγορη αλλαγή ατζέντας (βλέπε έξοδος στις αγορές) όσο και της απεγνωσμένης προσπάθειας αλλάγής του κλίματος μέσω της παροχολογίας.

Στην πιο πρόσφατη μέτρηση μάλιστα, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο του Συντάγματος, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων, «παρουσιάστηκαν δείγματα και τάσεις που μόνον ανησυχία μπορούν να προκαλέσουν στον Αλέξη Τσίπρα».

Στην έρευνα, η οποία έγινε από τη Metron Analysis και παρουσιάστηκε από τον Στράτο Φαναρά, στο ερώτημα αν η Συμφωνία των Πρεσπών εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδος ή όχι, το 71% απάντησε ότι δεν τα εξυπηρετεί, το 19% απάντησε ότι τα εξυπηρετεί και 10% δεν απάντησαν.

Στο δε ερώτημα αν «στις επόμενες βουλευτικές εκλογές σκέφτεστε να ψηφίσετε ένα από τα κόμματα που είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών ή ένα από τα κόμματα που είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών;» το 66% απάντησε ότι θα ψηφίσει κόμμα που είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου