Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

«ΠΕΡΙΜΕΝΕ BRO ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ»: ΝΕΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 19 ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΒΙΑΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ

alvan
Δεν σταματούν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 19χρονου Αλβανού, πρωταγωνιστή του φρικτού εγκλήματος της Ρόδου με θύμα την άτυχη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.Ο 19χρονος, ο οποίος κατηγορείται και για το βιασμό 19χρονης ΑΜΕΑ, λίγες ημέρες μετά το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, μεταφέρθηκε σήμερα στη Ρόδο...
προκειμένου να καταθέσει για τη νέα αυτή υπόθεση.  Για τη δράση του 19χρονου Αλβανού που μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη βίασαν και δολοφόνησαν άγρια την άτυχη φοιτήτρια μίλησε νεαρός Ροδίτης. Πρόκειται για μάρτυρα κλειδί που αποκαλύπτει πως ο 19χρονος Αλβανός βίαζε κορίτσια.  Η δράση του φέρεται να ήταν κοινό μυστικό στη Ρόδο. Ο μάρτυρας τον γνώρισε πριν από λίγα χρόνια και όπως αποκάλυψε, ο 19χρονος είχε προτίμηση στα μικρά κορίτσια.  «Έπαιρνε μικρά κοριτσάκια και τα βίαζε βασικά. Ήμασταν με μία κοπέλα. Εγώ ήθελα να πάω Κρεμαστή γιατί ήταν ένα πάρτι και τον ρώτησα αν μπορεί να με πάει αυτός με το αμάξι. Μου είπε «αν έρθει και η μικρή». Πήγαμε εκεί πέρα και έφυγαν αυτοί οι δύο. Μου είπε την άλλη ημέρα ότι πήγε και πήρε κάτι μπύρες και έκανε κινήσεις. Κάθε φορά που έπαιρνε κοπέλες στο αμάξι έκανε κίνηση».  «Ήμασταν στον Ευαγγελισμό παρέα και ήταν ο Λ….μαζί με αυτόν τον Γ… με δύο αμάξια. Στην αρχή ο Λ… έπαιρνε το αμάξι και έκανε χειρόφρενα drift και τέτοια. Μετά έπιασαν συζήτηση με εκείνη την κοπέλα. Ήταν και άλλες δύο και την πήρανε. Μπήκε μέσα αυτή η κοπέλα και ήρθαν μετά από 40 λεπτά -κάπου εκεί- και είπαν ότι τη γ…….»  Ένα μήνα πριν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, υπάλληλος καφετέριας στη Ρόδο ανακάλυψε ότι δυο κορίτσια ήταν κλειδωμένα στις τουαλέτες. Όταν τις ρώτησε γιατί κλειδωθήκαν, εκείνες του είπαν ότι υπάρχουν δύο άτομα που τις απειλούν. Ο υπάλληλος που γνώριζε τον 19χρονο Αλβανό του ζήτησε να φύγουν. Εκείνος του απάντησε: «Περίμενε bro να φορτώσουμε πρώτα δύο γυναίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου