Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Όταν ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Ελληνικής Δημοκρατίας, πέφτει σε επίπεδα Κουντουρά, Παπαχριστόπουλου κ.λ.π. ΜΟΝΟ δεινά περιμένουν την Πατρίδα. ΦΩΤΟ

Untitled-11-1-780x400

Την φράση του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική»υπογράμμισε την  Παρασκευή (11/11/2016) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 104 χρόνια από την απελευθέρωση της Καστοριάς από τους Τούρκους.  Η δήλωση του  Παυλόπουλου είχε ως εξής:...
  «Γιορτάζουμε σήμερα την 104η επέτειο της Απελευθέρωσης της Καστοριάς από τον τουρκικό ζυγό, την 11η Νοεμβρίου 1912, η οποία συνέβαλε καθοριστικώς στην τελική ενσωμάτωση της Μακεδονίας μας στην φυσική της ιστορικώς κοιτίδα, στον Εθνικό μας Κορμό.  Είχε προηγηθεί ο ένδοξος Μακεδονικός Αγώνας, αυτό το Έπος της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας, με Ηγέτη τον Παύλο Μελά και μαζί του πολλούς Καστοριανούς ηρωικούς Αγωνιστές.  Υπό τα δεδομένα αυτά η σημερινή Επέτειος μας εμπνέει το διαχρονικό δίδαγμα -αλλά και αποστομωτική απάντηση στους κιβδηλοποιούς και παραχαράκτες της Ιστορίας- όπως το είχε διατυπώσει ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».



Αλλά… υπέγραψε φαρδιά -πλατιά την Παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου