Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Οι Μακεδόνες ΔΕΝ υπογράφουν την ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΑΜΕΛΟΥ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΞΥΛΟ, ΧΗΜΙΚΑ, ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΕΘΝΟΣΗΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σκηνικό έντασης έξω από το Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη (vids)

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου Σκηνικό έντασης επικράτησε πριν από λίγη ώρα στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης
 
seleo2
 όπου βρίσκεται σε εξέλιξη συγκέντρωση της Επιτροπής Αγώνα για τη Μακεδονία, κατά της επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου....
  Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του Προκόπη Παυλόπουλου. 
voria2
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να παραστεί σε εκδήλωση για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα στο Μέγαρο Μουσικής. 
ths1212
Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα κατά του Προκόπη Παυλόπουλου. Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται να παραστεί σε εκδήλωση για το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα στο Μέγαρο Μουσικής.

Αποδοκιμασίες κατά της Κατερίνας Νοτοπούλου και του Σωκράτη Φάμελλου 

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr οι διαδηλωτές που βρίσκονταν στο σημείο αποδοκίμασαν έντονα, την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Σωκράτη Φάμελλο, την ώρα που έφταναν στο Μέγαρο Μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου