Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Πάνος Καμμένος: Αυτή είναι η εμπλοκή του Τζόρτζ Σόρος στο «Μακεδονικό»

Στη συνέχεια έκανε λόγο για «περίεργο τρόπο» εμπλοκής του Τζορτζ Σόρος με το ΥΠΕΞ υπενθυμίζοντας ότι «ο Σόρος όταν ξεκίνησαν το 90-93 οι πρώτες διαδηλώσεις σε Αυστραλία και ΗΠΑ (σ.σ. υπέρ των Σκοπίων) ήταν αυτός που τις χρηματοδοτούσε....
Ήταν αυτός πάντα που προσπαθούσε να παρέμβει σε καίρια πόστα που αφορούν τη Μακεδονία. Ήταν ο πρώτος ιδιοκτήτης των μεταλλείων της Χαλκιδικής πριν τα πάρουν οι Καναδοί, ήταν αυτός αυτός που χρηματοδοτούσε τον Μπουτάρη».
«Χθες τον είδαμε αγκαλιά με τον Ζάεφ, δεν σας έκανε εντύπωση αυτό; Η πρώτη συνάντηση του κ. Ζάεφ μετά τις αλλαγές στα Σκόπια ήταν με τον κ. Σόρος στην Ελβετία που τον παίρνει αγκαλιά και δηλώνει ότι τώρα πια άνοιξε ο δρόμος για νέες επενδύσεις και το ίδρυμα του Σόρος θα δημιουργήσει μεγάλα προγράμματα στα Σκόπια».
Εξηγώντας τις καταγγελίες του ο Πάνος Καμμένος είπε ότι «οι εταιρίες που εκπροσωπούνται από έναν πρώην πρέσβη και έναν πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ έκαναν μια εταιρεία που πήρε το διαγωνισμό για τη βίζα. Αυτές πήραν χρηματοδότηση στο σύνολο του κεφαλαίου τους από κυπριακές εταιρείες που καταλήγουν στον στενό συνεργάτη του Σόρος». «Είναι περίεργο πώς μια εταιρεία παίρνει το διαγωνισμό και εν συνεχεία δίνει το διαγωνισμό στην εταιρεία που τον είχε προηγουμένως» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός Άμυνας.
Όπως είπε «του είχα δώσει όλο τον φάκελο του Τσίπρα. Όταν έδωσα τον φάκελο με όλες τις ανοιχτές εταιρείες ο κ. Τσίπρας στην κόντρα μου στο υπουργικό απομάκρυνε τον Κοτζιά. Από εκεί και πέρα προσέφυγε ο κ. Κοτζιάς στη δικαιοσύνη και περιμένω να με καλέσουν, θα δώσω όλα τα στοιχεία».
«Λέω ότι πρέπει να διερευνηθεί επειδή ο Σόρος έχει αυτή τη σχέση με τον Ζάεφ και είναι περίεργη η εμπλοκή του με το ΥΠΕΞ για τις βίζες. Το δεύτερο θέμα είναι ότι στα Σκόπια έχει γραφτεί ότι υπήρχαν χρηματοδοτήσεις από την Ελλάδα σε σκοπιανά ΜΜΕ για να ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα οι Σκοπιανοί. Υπήρχαν μυστικά κονδύλια που πήγαν σε σκοπιανά ΜΜΕ για να ψηφίσει ο λαός υπέρ;»έκλεισε την αναφορά του στο θέμα του Σόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου